spiraalwieder Premiere

spiraalwieder Premiere
€ 6,00
Zorg voor een professionele afwerking van elke verzorgingssessie met de Spiral Metal Stirrup Premiere, speciaal ontworpen voor paardrijden.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

spiraalwieder Premiere

Ontdek de ultieme stap in de verzorging van je paard met de spiraalvormige metalen kam van Premiere. Deze kam is speciaal ontworpen voor cavaliers paardenliefhebbers en is een essentieel accessoire voor de verzorging van je viervoeter. Dankzij de unieke spiraalvorm zorgt hij voor een effectieve borstelwerking die dode haren en vuil uit de vacht van je paard verwijdert.

De Premiere metalen spiraalkam heeft een ergonomisch kunststof handvat voor een comfortabele grip en bewegingsgemak. Het innovatieve ontwerp en de stevige constructie maken het een kwalitatief, duurzaam en effectief hulpmiddel voor een optimale vachtverzorging. Of je nu een professionele ruiter bent of een amateur, deze kam helpt je bij het verkrijgen van een gladde, glanzende vacht voor je paard.

point Als ruiterspecialist maakt het merk Premiere met er een erezaak van om producten van hoge kwaliteit aan te bieden om je te ondersteunen bij je ruiteractiviteiten. Met de spiraalvormige metalen currykam profiteer je van een betrouwbaar, hoogwaardig product dat je verzorgingsroutine vereenvoudigt en het welzijn van je paard verbetert.

Wacht niet langer om je paard de beste verzorging te geven met de metalen spiraalvormige krulkam Premiere. Met dit praktische en effectieve accessoire creëer je een sterkere band met je paard terwijl je goed voor hem zorgt. Bestel nu en ontdek zelf de voordelen van deze unieke currykam voor een uitzonderlijke verzorgingservaring.

Extra informatie

Merk Premiere
Fabrikant SKU 733907-B001-000
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten