Lederolie met borstel BR Equitation [Grootte 450 ml]

Lederolie met borstel BR Equitation [Grootte 450 ml]
€ 17,09
Fleur je paardrijkleding op met BR Equitation leerolie verrijkt met bijenwas, voor gevoed, soepel leer dat lang meegaat.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Lederolie met borstel BR Equitation

BR Lederolie met bijenwas voedt, hydrateert en beschermt (uitgedroogd) leer effectief zonder het stiksel te beschadigen. Het product dringt snel en diep door in het structure leer, vormt een beschermende laag voor de leervezels en maakt het waterdicht. Dit voorkomt schade door vocht en schimmel. Het leer behoudt zijn natuurlijke eigenschappen en blijft zacht, glanzend, soepel en scheurvrij.

Toepassing: Breng een dikke, gelijkmatige laag aan op schoon leer met de bijgeleverde borstel en laat het inwerken. Indien nodig de behandeling meerdere keren herhalen tot het leer verzadigd is. Behandel naden en snijranden zorgvuldig en poets het leer vervolgens met een zachte, droge, schone doek. Voor het beste resultaat het leer voor gebruik behandelen met BR Leather Cleaner, artikel 763001. Niet gebruiken op anilineleder, onbehandeld leder, nubuck of suède. Test een klein, onopvallend oppervlak voor gebruik. Goed schudden voor gebruik. Alleen voor uitwendig gebruik. Inhoud 450 ml.

Extra informatie

Merk BR Equitation
Fabrikant SKU 762001-M000-000
Kleur bruine
Kleur Bruin
Maat 450 ml - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene