Lederen teugels met grip Premier Equine Salvatore [Grootte 1,5875 cm]

Lederen teugels met grip Premier Equine Salvatore [Grootte 1,5875 cm]
€ 61,46
Lederen teugels met Premier Equine Salvatore grip voor superieure grip en een stijlvolle afwerking. Voor dagelijks gebruik of wedstrijden.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Lederen teugels met grip Premier Equine Salvatore

De binnenkant van de teugel, die naar het paard is gericht, is gemaakt van rubber met een fijn spoelpatroon voor een betere grip. De buitenkant van de teugel is bedekt met ons weelderige Italiaanse leder voor een elegante en professionele afwerking.

Elke teugel heeft een rond reliëfpatroon aan de buitenkant, dat het premier derde deel van de teugel vanaf het bit bedekt. Deze teugel straalt stijl en klasse uit en is perfect voor dagelijks gebruik of voor wedstrijden. We hebben ook leren 'grips' op regelmatige afstanden langs de teugels aangebracht, waarmee de ruiter desgewenst een veiliger contact kan maken. Compleet met knuppelbanden om ze aan het bit van je paard te bevestigen, zijn deze teugels een geweldige aanvulling op elk hoofdstel.

Combineer uw teugels met een van onze luxe Italiaanse lederen hoofdstellen.

Technische details

  • 5/8" breed
  • 54" lang
  • Bobble Grip rubber binnenzijde
  • Italiaanse lederen buitenkant
  • Rond reliëfpatroon op de voorkant van elke teugel
  • Lederen handgrepen op regelmatige afstanden langs de singel
  • Roestvrijstalen sluitingen om het bit vast te zetten

Onderhoudsinstructies

Om de levensduur van uw teugels te maximaliseren en vlekken te voorkomen, raden wij u sterk aan het leer na elk gebruik te verzorgen.

1. Gebruik warm water op een vochtige doek of een zachte spons om stof, vuil en vet voorzichtig van het oppervlak te verwijderen. Zorg ervoor dat u zich concentreert op de gebieden rond de gespen en de belangrijkste contactpunten met uw paard.

2. Wij raden aan het leer spaarzaam te conditioneren met een zeep/crème, waarbij u voorzichtig en met ronddraaiende bewegingen wrijft totdat al het product is opgenomen.

3. Veeg met een schone doek de overtollige zeep/crème van het oppervlak.

4. 4. Laat het leer op natuurlijke wijze drogen in een goed geventileerde ruimte, uit de buurt van een directe warmtebron.

Extra informatie

Merk Premier Equine
Fabrikant SKU 8041-BLK
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat 1,5875 cm - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Leder