Handschoenen voor transportpaarden Kentucky [Grootte Volledig]

Handschoenen voor transportpaarden Kentucky [Grootte Volledig]
€ 116,65

Niet op voorraad

Beschrijving

Handschoenen voor transportpaarden Kentucky

Stevige 600 Denier ripstop buitenkant
- Kunstmatige konijnenhuid voering
- Schokabsorberende foam binnenkant
- Versterkte kunstlederen vetlok
- 3 sterke klittenbandsluitingen.
Bijzonderheden
Deze stevige en comfortabele transportlaarzen beschermen de koot, de vetlok, de pezen en het spronggewricht van uw paard. Dankzij de duurzame materialen zullen de transportlaarzen uw paard tijdens elke reis beschermen.
Stoffen en materialen
De buitenkant van de transportlaarzen is gemaakt van duurzaam 600D ripstop polyester. Ripstop is een speciale weeftechniek die de stof beter bestand maakt tegen scheuren. De poot is versterkt met kunstleer Kentucky. De gevoelige hielzone wordt zo beter beschermd. De reislaarzen zijn gevoerd met kunstmatige konijnenhuid. Naast meer comfort voorkomt de kunstmatige konijnenhuid schuren en regelt het de temperatuur van het been. Aan de binnenkant van de laarzen is schokabsorberend schuim toegevoegd voor maximale bescherming. Al deze materialen zijn lichtgewicht, ademend, duurzaam en zorgen voor het welzijn van uw paard onderweg.
Vorm en maat
De laarzen worden verkocht in sets van 4. 2 frontbeschermers beschermen van hiel tot knie. De 2 rugbeschermers beschermen van hiel tot spronggewricht. Dankzij de 3 sterke klittenbandsluitingen hoeft u zich geen zorgen te maken dat u de gaiters tijdens het vervoer verliest.
Onderhoudsvoorschriften
De transportkousen kunnen worden gewassen op 30 graden. Sluit voor het wassen alle klittenband. Laat ze na het wassen aan de lucht drogen.

Extra informatie

Merk Kentucky
Fabrikant SKU 82144-03-F
Kleur donkerblauw
Kleur Blauw
Maat Volledig - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene