Airbag vest voor kinderen Penelope Airlight 2 [Grootte L]

Airbag vest voor kinderen Penelope Airlight 2 [Grootte L]
€ 599,96
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Airbag vest voor kinderen Penelope Airlight 2

De Airlight 2 kinderairbag Pénélope van Freejump beschermt jonge cavaliers ruiters bij een val van een paard.
BESCHERMING:
De Airlight 2 Pénélope airbag vest biedt optimale bescherming voor de nek, rug, lenden, heiligbeen, bekken en borstkas. Het heeft ook doorlopende zijbescherming om de romp in lijn te houden. Een nekbrace stabiliseert de wervelkolom en vitale gebieden.
Hij is verkrijgbaar in twee maten, Kind S en Kind L, en past zich aan allerlei lichaamsvormen aan.
Met de Airlight airbag is de port gecertificeerde rijhelm essentieel voor de best mogelijke bescherming van zowel mannelijke als vrouwelijke rijders.
Nieuw aan dit model is de betere pasvorm voor nog meer bescherming.
Maatadvies: De twee maten Child S en L zijn ontworpen voor kinderen met een gewicht tussen de 25 en 40 kilo. De ruglengte varieert om zoveel mogelijk verschillende lichaamsvormen te kunnen dragen. Raadpleeg de bijbehorende maattabel om de meest geschikte maat te kiezen.
STIJL :
Ons airbag vest Airlight 2 is ontworpen om strak te worden gedragen, hetzij op zichzelf of over onze New York wedstrijdjacks (HIER verkrijgbaar), Paris Soft Air wedstrijdjacks (verkrijgbaar in december 2021) of een ander kledingstuk met het certificaat "Freejump Airbag Technology compatible jacket"* (*Jacket compatible met Freejump Airbag Technology). Het sluit met een rits aan de voorkant en twee rijen V-vormige zadelsteken geven het product zijn kenmerkende Pénélope look.
De nieuwigheid van het Airlight 2 vest komt ook van de nieuwe stof, die meer ademend, lichter en zachter aanvoelt.
COMFORT :
Gemaakt van rekbare, ademende materialen, is het zeer licht om te dragen en gemakkelijk te vergeten als je eenmaal in het zadel zit.
Een ander nieuw kenmerk van Airlight 2 is de nieuwe, flexibelere en comfortabele generatorsteun.
CERTIFICERING :
Gecertificeerd volgens AFNOR-norm NF S72-800-2021 onder referentie CE FREEJUMP 1C.2.
PRESTATIES
De opblaassnelheid van de Airbag vest Airlight 2 is 98ms, d.w.z. de tijd ultra-rapide om de druk te bereiken die nodig is voor een optimale bescherming.
De gasgenerator van dit nieuwe model is lichter, meer rapide en stiller.
Hij heeft ook een nieuw gepatenteerd kogelkoord met een praktischer bevestigingsclip (met vereenvoudigde herinstelling)
en de nieuwe zadelclip is gemaakt van een lichtgewicht, hoogwaardige stof.
MAATADVIES :
Je Airbag vest Airlight 2 moet perfect passen en je moet er een kiezen die niet te groot of te klein is. Te strak en het kan gevaarlijk zijn wanneer het geactiveerd wordt, te groot en het kan ineffectief zijn. Voor dit model mag de rijder niet meer dan minimum 25 kg wegen.
ONDERHOUDSINSTRUCTIES :
Onderhoudsinstructies: Dit vest kan niet in de wasmachine gewassen of chemisch gereinigd worden. Je kunt je Airlight met de hand wassen met een mild wasmiddel, zonder te wrijven. Niet in de droger drogen of strijken. Het mag niet worden blootgesteld aan hoge temperaturen (bijvoorbeeld op een radiator, in de buurt van een vlam of in een gesloten voertuig blootgesteld aan direct zonlicht). De Airlight gilet mag niet worden overgelaten gevouwen of opgerold. Idealiter moet het worden opgeslagen op een hanger op een droge plaats uit de buurt van vocht.

Extra informatie

Merk Pénélope
Fabrikant SKU 991919004
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat L - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior