Hondenkrat M-Pets Viaggio [Grootte 68x48x42 cm]

Hondenkrat M-Pets Viaggio [Grootte 68x48x42 cm]
€ 61,55
Veiligheid en comfort voor je hond met de reiskrat M-Pets Viaggio. Ideaal om met een gerust hart te reizen.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Hondenkrat M-Pets Viaggio

De M-Pets Viaggio hondenmand is het ideale accessoire voor tous huisdiereigenaren die zich zorgen maken over hun comfort en veiligheid tijdens het reizen. Ontworpen door het gerenommeerde merk M-Pets, biedt deze bench een praktische en betrouwbare oplossing voor het vervoeren van je hond op reis of onderweg.

Deze bench is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel robuust als licht, waardoor het een uitstekend compromis biedt tussen duurzaamheid en transportgemak. Dankzij het ergonomische ontwerp voelt je hond zich op zijn gemak in de bench, met genoeg ruimte om te bewegen en comfortabel te liggen. Je kunt je viervoeter dus overal mee naartoe nemen, in alle veiligheid en gemoedsrust.

Of u nu een buitensportliefhebber of een frequente reiziger bent, de M-Pets Viaggio reiskrat is een must-have voor u en uw hond. elle is speciaal ontworpen om zich aan te passen aan verschillende situaties en omgevingen, of je nu gaat wandelen in de bergen of met het vliegtuig reist. Dankzij de perfecte afmetingen kan deze bench gemakkelijk in de auto, het vliegtuig of de trein worden geplaatst, zodat je veilig en comfortabel met je huisdier kunt reizen.

Als bezorgde huisdiereigenaar zul je het een geruststellende gedachte vinden dat de M-Pets Viaggio reismand is uitgerust met alle functies die je nodig hebt om je hond veilig te houden. Roestvrijstalen deuren en versterkte sloten zorgen ervoor dat je huisdier veilig binnen blijft, terwijl afgeronde hoeken en rubberen hoeken je auto of bagage beschermen tegen krassen en beschadigingen.

Tot slot is deze krat ook heel gemakkelijk te onderhouden, dankzij de kwaliteitsmaterialen en het praktische ontwerp. Elle kan indien nodig snel gereinigd en gedesinfecteerd worden, zodat je hond onderweg in een gezonde omgeving blijft.

Kortom, de M-Pets Viaggio hondenmand is een must-have voor tous huisdiereigenaren die hun hond een veilige, comfortabele en praktische manier van reizen willen bieden. Met zijn kwaliteitsmerk, M-Pets, en intelligent ontwerp is deze bench een investering waar je geen spijt van zult krijgen. Dus ga je gang, geef je hond het beste met de M-Pets Viaggio reiskrat!

Extra informatie

Merk M-Pets
Fabrikant SKU 10426199
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat 68x48x42 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1