Zadeldek voor paarden Equithème Domino [Grootte Paard]

Zadeldek voor paarden Equithème Domino [Grootte Paard]
€ 50,32
Geef je paard het comfort en de stijl die het verdient met het Equithème Domino zadeldek - perfect voor tijdens het rijden!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Zadeldek voor paarden Equithème Domino

Het Equithème Domino zadeldek voor paarden is een essentieel accessoire voor elke ruiter met een passie voor paardrijden. Ontworpen door hippische specialisten Equithème, combineert dit zadeldek comfort en stijl tot in de perfectie.

Het unieke, moderne ontwerp met het domino patroon voegt een vleugje elegantie toe aan je ruiteruitrusting. Gemaakt van hoogwaardige materialen biedt dit deken optimaal comfort voor je paard dankzij de absorberende schuimvoering en de anatomische snit die zich perfect vormt naar de vorm van de rug van je paard.

Dit zadeldek ziet er niet alleen goed uit, het is ook erg praktisch. Het slipvaste, ademende materiaal voert transpiratievocht af en zorgt ervoor dat je paard zich goed voelt tijdens het sporten. Bovendien is het makkelijk te onderhouden en gaat het lang mee.

Of je nu rijdt voor je plezier of op wedstrijd, dit Equithème Domino zadeldek zal je ideale bondgenoot zijn voor een comfortabele en stijlvolle rit. Aarzel niet, geef je paard het beste met het Equithème Domino zadeldek.

Extra informatie

Merk Equithème
Fabrikant SKU 204782011
Kleur grijs
Kleur Grijs
Maat Paard - Standaard Franse maten
Maathulp
Hoeveelheid per product 1