ovale currykam Kerbl

ovale currykam Kerbl
€ 3,49
De kwaliteit van het merk Kerbl ten dienste van je passie voor de paardensport met de ovale krulkam Kerbl, een must voor cavaliers.

Van hetzelfde model :

Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 12 of 14 dagen

Beschrijving

ovale currykam Kerbl

De Ovale Currykamb Kerbl is een essentieel hulpmiddel voor tous ruiterliefhebbers. Met zijn unieke ovale vorm en gerenommeerde merk Kerbl is deze currykam een must-have voor tous cavaliers .

Gemaakt van hoogwaardige materialen, is deze currykam duurzaam en slijtvast. Elle is ontworpen om lang mee te gaan, zelfs bij regelmatig, zwaar gebruik. Door de ovale vorm ligt hij comfortabel en precies in de hand en is het ideale gereedschap voor effectief en grondig borstelen.

Elle Of je nu een amateur of professionele ruiter bent, deze kam is geschikt voor alle niveaus. tous is perfect voor het verwijderen van vuil en dode haren uit de vacht van je paard, terwijl de bloedsomloop wordt gestimuleerd voor een gezonde huid en gezond haar.

Het merk Kerbl staat in de paardenwereld bekend om zijn producten van hoge kwaliteit en deze wrijfkam is daarop geen uitzondering. Elle is ontworpen met aandacht voor detail en veiligheidsnormen om je gemoedsrust te garanderen tijdens het gebruik.

Of je nu een recreatieve ruiter bent of een wedstrijdruiter, deze currykam is een essentieel accessoire om je paard fit en gezond te houden. Het ergonomische ontwerp en de superieure kwaliteit maken het een ideale keuze voor veeleisende paardeneigenaren.

Wacht niet langer en geef je paard de beste verzorging met de Ovale Currykam Kerbl. De effectiviteit en duurzaamheid maken het een verstandige investering voor tous paardeneigenaren die zich zorgen maken over het welzijn van hun dier. Bestel nu en ervaar zelf het verschil dat deze kam kan maken in je verzorgingsroutine.

Extra informatie

Merk Kerbl
Fabrikant SKU 3210
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1