Elastische hondenriem Ruffwear Roamer

Elastische hondenriem Ruffwear Roamer
Beginnend op: € 62,04
Ontdek de Ruffwear Roamer elastische riem, ideaal voor sportieve wandelingen met je hond. Nu verkrijgbaar in onze online dierenwinkel!
Standaard Franse maten
Beginnend op: € 62,04
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Elastische hondenriem Ruffwear Roamer

De Roamer™ is een verstelbare hondenriem van stretchband die je in de hand kunt houden of om je middel kunt dragen voor een dynamische handsfree leibeleving. De Wavelength™ elastische singelband houdt mens en hond bij elkaar en biedt een groot bereik voor zwerven en verkennen.

De ontgrendelingsgesp aan de zijkant van het handvat is eenvoudig te gebruiken en verstevigd met een aluminium uniloop voor uitzonderlijke sterkte, en is gemakkelijk aan te passen als hij om het middel wordt gedragen. De unieke Heel Clip™ van Ruffwear zorgt voor een sterke en veilige verbinding met je hond.

Het heeft unieke kenmerken voor Ruffwear riemen, zoals een gewatteerde handgreep, een accessoire lus voor pick-up tassen of kleine bevestigings riem accessoires, en sterke singels die hun kleur behouden zodat het je favoriete riem voor de komende jaren kan zijn. De grootte kan worden aangepast tot 122 cm.

Twee maten: 1,7-2,1 m (5,5-7 ft); 2,2-3,4 m (7,3-11 ft)
Breedte: 25 mm (1 in)

SOLIDE VERBINDING

De draaibare Heel Clip™ is sterk en veilig.

UITREKBARE RIEM

Wavelength webbing rekt uit en absorbeert schokken.

IN DE HAND OF HANDENVRIJ

Kan in de hand worden gehouden, rond het middel worden gedragen of rond een boom of paal worden gebonden zonder los te komen van uw hond.

Extra informatie

Merk Ruffwear
Fabrikant SKU 40356-48073
Kleur orion blauw
Kleur Blauw