Hondenriem Ruffwear Hitch Hiker

Hondenriem Ruffwear Hitch Hiker
€ 91,66
Ontdek de Ruffwear Hitch Hiker riem, geïnspireerd op klimmen, voor een veelzijdige band met je hond. Ideaal voor je avonturen in de dierenwinkel!

Niet op voorraad

Beschrijving

Hondenriem Ruffwear Hitch Hiker

De Hitch Hiker is een op klimmen geïnspireerd riem- en trekhaaksysteem met verstelbare lengte voor ultieme verbindingsveelzijdigheid met je hond onderweg - van de klif tot het café en elk pad daartussen.

De verstelbare riem schittert even fel, of hij nu wordt gebruikt als handvat voor een handriem, als riem voor een handsfree riem of als lus voor een koppeling die rond een boom of paal wordt bevestigd. En met 3,65 m touw om mee te werken kun je vloeiend van de lange lijn naar de korte lijn en alle punten daar tussenin dankzij de ergonomische HitchLock™ touwversteller. Deze is ontworpen voor handmatige aanpassing en werkt als een remsysteem wanneer het touw onder spanning staat. Een duurzame opbergtas houdt de staarten van het touw vast, wat de ongeëvenaarde draagbaarheid en bruikbaarheid als een combinatie van koppeling en leiband markeert.

Het begin van een goede belay relatie: Net zoals de klimuitrusting de uitrusting en het merk van een vertrouwde belay partner inspireerde, is menselijke betrokkenheid noodzakelijk. Terwijl de Hitch Hiker een automatische vergrendelingstechniek gebruikt om het touw onder spanning te houden, moet het touw met de hand worden losgemaakt en vastgezet.

Afmetingen: Touwlengte: 3,65 m. Opbergtas: 6 x 7 x 2 in (16 x 18,5 x 5 cm)

VERSATIELE LIJN EN HITCH
Verstelbare, opbergbare riem voor veelzijdigheid als een hand- of handenvrije riem en als een draagbare hitch.

AANPASBARE LENGTE
3,65 meter stevig kernmanteltouw en ergonomisch HitchLock™ touwverstelmechanisme met rem voor gemakkelijke lengteaanpassing.

STERKE AANSLUITING
Clip Crux™ vergrendelbaar, lichtgewicht en duurzaam.

Extra informatie

Merk Ruffwear
Fabrikant SKU 4041-413
Kleur leisteenblauw
Kleur Blauw
Maat TU - Standaard Franse maten