Snaffle bridle Premier Equine Glorioso

Snaffle bridle Premier Equine Glorioso

Beginnend op: € 154,22

€ 93,85

-39%
Ontdek het hoofdstel met gekruiste neusriem Premier Equine Glorioso, een veelzijdige keuze voor superieur comfort en traditionele stijl.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 154,22

€ 93,85

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Snaffle bridle Premier Equine Glorioso

Gemaakt van het fijnste Italiaanse leer, is dit hoofdstel ideaal voor dagelijks gebruik of voor wedstrijden. De anatomisch gevulde hoofdband biedt superieur comfort en is ontworpen om de druk te verdelen naar de minder gevoelige delen van de hoofdband en weg van de oren. Een zachte, gevoerde frontriem met een rond, verhoogd ontwerp helpt de traditionele uitstraling van dit zeer veelzijdige hoofdstel te verbeteren.

De anatomisch ontworpen Mexicaanse neusriem is ontworpen om te voorkomen dat het paard de kaak kruist en de mond opent. De zijkanten zijn opgevuld voor maximaal comfort en een luxe merinoswol pad beschermt de neus waar de neusriem aan de voorkant kruist. Het is bevestigd met een klittenband, zodat u het eventueel kunt verwijderen om te wassen. Afgewerkt met de hoogste kwaliteit delicate stiksels en roestvrijstalen sluitingen, is dit hoofdstel een stijlvolle en waardige toevoeging aan de garderobe van elk paard.

Combineer uw anatomisch hoofdstel met ons assortiment teugels en onze superieure reeks martingales en borstplaten.

Technische details

  • Italiaans lederen hoofdstel
  • Zacht en opgevuld anatomisch kopstuk
  • Gevoerde, voorgevormde frontriem met rond reliëfpatroon en "PE" merkspeld aan elke kant.
  • Wangen met knuppelsluitingen
  • Keelriem aan beide zijden verstelbaar
  • Neusriem met gewatteerde zijkanten en verwijderbaar neuskussentje van zachte merinoswol
  • Roestvrijstalen gespen en knuppels
  • Teugels niet inbegrepen

Onderhoudsinstructies

Wij hebben gekozen voor het beste Italiaanse plantaardig gelooide leer, vervaardigd in het hart vanItalie, met behulp van milieuvriendelijke processen. Als onderdeel van het looiproces worden natuurlijke ingrediënten en plantenextracten gebruikt om het leer zijn uitzonderlijke afwerking te geven. Om de levensduur van uw hoofdstel te maximaliseren en vlekken te voorkomen, raden wij u sterk aan het leer na elk gebruik te reinigen. Gebruik warm water op een vochtige doek of een zachte spons om stof, vuil en vet voorzichtig van het oppervlak te verwijderen. Zorg ervoor dat u zich concentreert op de gebieden rond de gespen en de belangrijkste punten van contact met uw paard.Wij raden aan het leer te conditioneren met een zeep/crème spaarzaam, zorg ervoor dat u voorzichtig en in een cirkelvormige beweging wrijft totdat al het product is geabsorbeerd.Gebruik een schone doek om overtollige zeep/crème van het oppervlak te verwijderen.Laat het leer op natuurlijke wijze drogen in een goed geventileerde ruimte, uit de buurt van directe warmtebronnen.

Extra informatie

Merk Premier Equine
Fabrikant SKU 8016-P-8016-XF
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene