Fietskoord met karabijnhaak USG

Fietskoord met karabijnhaak USG
€ 8,72
Ontdek het paardrijkoord met karabijnhaak USG, een must-have voor alle paardrijliefhebbers. Ontworpen door een erkend merk en staat garant voor kwaliteit en prestaties.

Only 1 left

Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verzonden in 24 uur

Beschrijving

Fietskoord met karabijnhaak USG

De USG paardrijkoord met karabijnhaak is een essentieel accessoire voor alle paardrijliefhebbers. Ontworpen door het gerenommeerde merk USG, combineert deze lanyard kwaliteit, functionaliteit en stijl.

Of je nu een beginnende of ervaren ruiter bent, deze lanyard zal je bondgenoot zijn tijdens je trainingen of uitstapjes te paard. Dankzij de sterke, veilige karabijnhaak kun je je paard met vertrouwen vastbinden en optimaal genieten van je ruiterervaring.

Gemaakt van hoogwaardige materialen, is deze lanyard sterk en duurzaam. Hij zal je jarenlang bijstaan tijdens al je ruiteravonturen. Bovendien past het slanke, elegante ontwerp bij alle paardensportdisciplines, of het nu dressuur, springen of cross-country is.

Het USG ruitersnoer is ook erg praktisch dankzij de verstelbare lengte tot 3 meter. Je kunt de lengte dus aanpassen aan je behoeften en de beschikbare ruimte rond je paard. Bovendien kun je met de openklappende karabijnhaak rapide je paard in een handomdraai losmaken, zonder tijd te verliezen.

Of je nu op zoek bent naar een lanyard voor dagelijks gebruik of voor wedstrijden, de USG lanyard voldoet aan al je behoeften. Vertrouw op dit gerenommeerde merk in de paardenwereld en kies voor kwaliteit voor je uitrusting.

Laat de kans niet voorbijgaan om deze rijlijn met karabijnhaak USG te kopen, de ideale metgezel voor al je ruiteractiviteiten. Wacht niet langer en voeg hem nu toe aan je winkelmandje!

Extra informatie

Merk USG
Fabrikant SKU 15100014-133-428
Kleur groene
Kleur Groen
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene