Batterij Gallagher S40/S40LE [Grootte 6 V / 10 Ah]

Batterij Gallagher S40/S40LE [Grootte 6 V / 10 Ah]
€ 53,73
Kies voor prestaties en betrouwbaarheid met de Gallagher S40/S40LE batterij voor je huisdieren, ontworpen door het referentiemerk Gallagher.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Batterij Gallagher S40/S40LE

De Gallagher S40/S40LE batterij is een product van topkwaliteit voor huisdiereigenaren. Deze batterij is gemaakt door het gerenommeerde merk Gallagher en is speciaal ontworpen voor de behoeften van dierenwinkels. Of je nu honden, katten, paarden of andere dieren hebtautres, deze batterij is het essentiële accessoire om hun welzijn en veiligheid te garanderen.

Met een vermogen van 0,4 joule levert deze batterij genoeg energie om elektrische afrasteringen van stroom te voorzien en je dieren te beschermen tegen roofdieren. Hij kan ook worden gebruikt om uw dieren veilig in een hok te houden of om te voorkomen dat wilde dieren uw terrein betreden.

De Gallagher S40/S40LE batterij is ontworpen om duurzaam en weerbestendig te zijn. Hij heeft een robuuste kunststof buitenkant die hem beschermt tegen stoten en krassen. Bovendien is hij UV-bestendig, dus hij gaat zelfs mee bij langdurige blootstelling aan zonlicht.

Deze batterij is ook heel gemakkelijk te gebruiken. Hij heeft een batterij-indicator zodat je gemakkelijk het oplaadniveau kunt controleren. Bovendien kan hij worden opgeladen met een universele oplader, waardoor hij praktisch en voordelig is op de lange termijn.

Met de Gallagher S40/S40LE batterij kunt u er zeker van zijn dat uw elektrische afrastering betrouwbaar en efficiënt werkt. Dankzij de superieure kwaliteit levert hij uitstekende prestaties, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. U kunt dus met een gerust hart naaresprit gaan in de wetenschap dat uw dieren veilig zijn.

Kortom, de Gallagher S40/S40LE batterij is de ideale keuze voor alle huisdiereigenaren die zich zorgen maken over hun welzijn en veiligheid. Met zijn kracht, duurzaamheid en gebruiksgemak is het een verstandige investering die je nog jaren zal bijblijven. Koop deze kwaliteitsaccu dus nu, zodat je voor je huisdieren kunt zorgen op de manier die ze verdienen.

Extra informatie

Merk Gallagher
Fabrikant SKU 000459
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat 6 V / 10 Ah - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1