4 in 1 jas Tattini Zafiro

4 in 1 jas Tattini Zafiro

Beginnend op: € 257,13

€ 231,41

-10%
Ontdek de Tattini Zafiro 4-in-1 jas, de ideale bondgenoot voor veeleisende ruiters cavaliers. Ontworpen door Tattini, leider in ruitersportartikelen.

Niet op voorraad

Beschrijving

4 in 1 jas Tattini Zafiro

De Tattini Zafiro 4-in-1 Jacket is een must-have voor tous cavaliers paardrijliefhebbers. Deze jas van het beroemde merk Tattini is ontworpen om aan de specifieke behoeften van cavaliers te voldoen en hen te begeleiden bij al hun ruiteractiviteiten.

Deze veelzijdige jas heeft vier verschillende functies die zich aanpassen aan alle weersomstandigheden en alle paardensportdisciplines. Het kan gedragen worden als een lichtgewicht jas voor zonnige dagen, als een mouwloos vest voor meer bewegingsvrijheid tijdens het trainen, of als een warme, waterdichte jas voor koude, regenachtige dagen.

Het Tattini Zafiro 4-in-1 Jacket is gemaakt van hoogwaardige materialen voor optimaal comfort en duurzaamheid. De buitenkant is gemaakt van waterdichte en ademende technische stof, terwijl de binnenvoering is gemaakt van zachte fleece om je zelfs in het koudste weer warm te houden. Bovendien heeft dit jack een afneembare capuchon voor extra bescherming tegen de elementen.

Naast zijn functionaliteit is de Tattini Zafiro 4-in-1 Jacket ook erg stijlvol, met zijn moderne design en hoogwaardige afwerking. Hij is verkrijgbaar in een reeks kleuren die passen bij tous stijlen en voorkeuren. Bovendien is het Tattini merklogo op de borst geborduurd, waardoor het een echt symbool is van het behoren tot de ruitergemeenschap.

Of je nu een amateur of een professionele ruiter bent, het Tattini Zafiro 4-in-1 Jacket zal je beste bondgenoot zijn bij al je ruiteractiviteiten. Dus wacht niet langer en trakteer jezelf op deze veelzijdige, stijlvolle jas die snel een essentieel onderdeel van je ruitergarderobe zal worden. Bestel hem nu en geniet van ongeëvenaard comfort en bescherming tijdens je buitenritten.

Extra informatie

Merk Tattini
Fabrikant SKU 0102071-20
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene