Medium connector Pulsara Gripple (x20)

Medium connector Pulsara Gripple (x20)
€ 35,79
Optimaliseer je dagelijkse verzorging met de Pulsara Gripple medium connector van Pulsara. Een must-have voor uw dierenwinkel.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Medium connector Pulsara Gripple (x20)

Ontdek de Pulsara Gripple medium connector, een revolutionair product ontworpen om je leven als huisdierbezitter gemakkelijker te maken. Met de wereldberoemde merknaam Pulsara is deze connector een must-have voor alle huisdiereigenaren die hun ervaring in de dierenwinkel willen verbeteren.

Deze Pulsara Gripple medium connector is gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen en is gemaakt om lang mee te gaan. Het innovatieve ontwerp en de robuuste constructie maken het tot een sterk en betrouwbaar product, ideaal voor dagelijks gebruik in de dierenwinkel. Bovendien kun je dankzij het vertrouwde merk Pulsara zeker zijn van de kwaliteit en duurzaamheid van dit product.

Of je nu een hond, kat, vogel of klein dier hebt, deze connector is perfect voor alle soorten. Met zijn middelgrote formaat is hij veelzijdig en kan hij worden gebruikt voor verschillende toepassingen, zoals het bevestigen van halsbanden, riemen, speelgoed en nog veel meer. Je hoeft geen verschillende soorten verbindingsstukken meer te kopen, want deze past zich perfect aan al je behoeften aan.

De Pulsara Gripple medium connector is ook heel gemakkelijk te gebruiken. Dankzij het veilige bevestigingssysteem rapide kun je je huisdier snel en gemakkelijk vastmaken en losmaken. Finis stressvolle momenten wanneer je huisdier ontsnapt of aan zijn riem trekt. Met dit bevestigingssysteem weet je zeker dat je huisdier veilig en beschermd is.

Deze Pulsara Gripple medium connector is niet alleen praktisch, maar ook erg stijlvol. Het strakke, moderne ontwerp maakt het een trendy accessoire voor je huisdier. Of je nu gaat wandelen in het park of op bezoek bent bij vrienden, je huisdier zal er altijd goed uitzien met deze stijlvolle connector.

Bovendien is de Pulsara Gripple medium connector verkrijgbaar in verschillende felle, leuke kleuren. Je kunt de kleur kiezen die het beste bij je huisdier past, of er zelfs meerdere hebben voor verschillende halsbanden of leibanden. Met zijn kleurrijke ontwerp en merk Pulsara kun je er zeker van zijn dat je huisdier de ster van de dierenwinkel wordt.

Als eigenaar van een huisdier weet je hoe belangrijk het is om goed voor je huisdier te zorgen en het veilig te houden: point. Met de Pulsara Gripple medium connector weet je zeker dat je het beste product voor je huisdier hebt gekozen. Dus waarom wachten? Voeg hem nu toe aan je winkelmandje en ontdek zelf hoe praktisch en stijlvol point is. Maak van je bezoek aan de dierenwinkel een aangename, stressvrije ervaring met de Pulsara Gripple medium connector.

Extra informatie

Merk Pulsara
Fabrikant SKU 012043
Kleur grijs
Kleur Grijs
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 20