Verfrissende gel voor paarden Horse Master Arnica Leg 500 g [Grootte 500 g]

Verfrissende gel voor paarden Horse Master Arnica Leg 500 g [Grootte 500 g]

€ 27,78

€ 26,66

Verfrissende gel Horse Master Arnica Leg, de essentiële bondgenoot voor sporters, voor een optimaal herstel na het sporten.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verzonden in 24 uur

Beschrijving

Verfrissende gel voor paarden Horse Master Arnica Leg 500 g

Arnica is een vaste plant die traditioneel wordt gebruikt voor de behandeling van plaatselijke ontstekingsziekten, van traumatische of infectieuze oorsprong. Rijk aan ontstekingsremmende en pijnstillende bestanddelen, wordt het vaak uitwendig gebruikt door sporters.

ARNICA LEG GEL bevat Arnica en Aloë Vera extracten die bekend staan om hun heilzame werking op kneuzingen en de huid. ARNICA LEG GEL is een gel die wordt aangebracht op de gewrichten en pezen van sportpaarden tijdens training of wedstrijd. Het kan voor of na het sporten worden gebruikt.

Gezuiverd water, isopropyl alcohol, glycerol, arnica-extract, aloë vera, polysorbaat 80, triethanolamine, fenoxyethanol, carbomeer, chlorocresol, E131.

Met een lichte massage aanbrengen op de gewrichten en pezen. Breng geen verband aan. ARNICA LEG GEL kan ook worden gebruikt als spierwrijfmiddel door het te mengen met een kleine hoeveelheid warm water.

Extra informatie

Merk Horse Master
Fabrikant SKU 013090105
Kleur wit/groen
Kleur Wit
Maat 500 g - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene