Hondenjas Ruffwear Swamp Cooler

Hondenjas Ruffwear Swamp Cooler
Beginnend op: € 90,65
Blijf koel met de Ruffwear Swamp Cooler hondenjas. Ideaal voor buitenactiviteiten bij warm weer. Verkrijgbaar op Ruffwear.
Standaard Franse maten
Beginnend op: € 90,65
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hondenjas Ruffwear Swamp Cooler

Wanneer schaduw schaars is en het kwik hoog, kunnen honden vertrouwen op Swamp Cooler om ze naar buiten te helpen. De strategische materiaalkeuze en het ontwerp bieden oplossingen voor de uitdagingen van het verkennen in warm weer. De lichtgekleurde stof reflecteert zonnestraling en biedt schaduw, terwijl het nat maken van de jas onze Swamp Cooler™ technologie activeert voor dat verfrissende, fris-van-een-meer gevoel, ook wel bekend als nom verdampingskoeling. Week de jas, trek hem je hond aan en ga op pad. Als het droogt, laat je het weer weken om op te laden.

De jas Swamp Cooler heeft gespen die je aan de zijkant kunt losmaken om hem gemakkelijk aan en uit te trekken, en een riemdoorgang zodat hij over een tuigje kan worden gedragen - dit zijn de essentiële kenmerken die het onze meest bedekkende verkoelende optie in de Swamp Cooler™ collectie maken.

Wat is er nieuw: We hebben het buitenste luchtnet vernieuwd om de slijtvastheid en waterabsorptie te verbeteren, en we hebben een nieuwe constructie ontwikkeld die meer water vasthoudt in gebieden van de jas die veel worden blootgesteld, voor een langere belasting.

UPF 50+ BEDEKKING

Het jack biedt een goede bedekking voor maximale schaduw, met gespen aan de zijkant voor gemakkelijk aantrekken.

SWAMP COOLER™ TECHNOLOGIE

Drielaagse constructie absorbeert water en bevordert verdampingskoeling.

RIEM DOORGANG

De riemdoorgang op de rug is compatible met de meeste harnassen.

Extra informatie

Merk Ruffwear
Fabrikant SKU 05403-330S2
Kleur wijs groen
Kleur Groen