Batterij Gallagher S10, S16, S20 [Grootte 6 V / 4 Ah]

Batterij Gallagher S10, S16, S20 [Grootte 6 V / 4 Ah]
€ 30,24
Optimaliseer je dierenwinkel met de krachtige Gallagher S10, S16, S20 batterij van het beroemde merk Gallagher. Vertrouw op de beste kwaliteit.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Batterij Gallagher S10, S16, S20

De Gallagher S10, S16, S20 batterij is een essentieel hulpmiddel voor alle huisdiereigenaren. Speciaal ontworpen door Gallagher, het toonaangevende merk voor dierenbenodigdheden, is deze batterij ideaal om uw elektrische afrasteringen van stroom te voorzien en uw huisdieren veilig te houden.

Dankzij de geavanceerde technologie biedt de Gallagher S10, S16, S20 batterij een uitzonderlijk vermogen en een lange levensduur. Het is compatible met veel elektrische apparaten en kan worden gebruikt in een breed scala van situaties, van kleine huisdieren tot vee.

Het kwaliteitsmerk, Gallagher, staat synoniem voor betrouwbaarheid en duurzaamheid. Je kunt er dus zeker van zijn dat deze batterij aan al je verwachtingen op het gebied van prestaties en duurzaamheid zal voldoen. Je hoeft je geen zorgen te maken over stroomstoringen of verbindingsproblemen, want de Gallagher S10, S16, S20 batterij is ontworpen om onder alle omstandigheden optimaal te presteren.

Deze batterij is niet alleen zeer efficiënt, maar ook zeer gebruiksvriendelijk. Dankzij het compacte, lichtgewicht ontwerp is hij gemakkelijk mee te nemen en te installeren, waar je ook bent. Hij heeft ook een batterijniveau-indicator zodat je de autonomie in realtime kunt controleren.

Al met al is de Gallagher S10, S16, S20 batterij een verstandige investering voor veiligheidsbewuste huisdiereigenaren. Met zijn kwaliteitsmerk, vermogen en gebruiksgemak is het de perfecte keuze om uw elektrische afrasteringen van stroom te voorzien en uw huisdieren te beschermen. Bestel nu uw Gallagher batterij en geniet van totale gemoedsrustesprit!

Extra informatie

Merk Gallagher
Fabrikant SKU 075188
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat 6 V / 4 Ah - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1