Isolatoren voor elektrische afrasteringen op afstand Pulsara (x100)

Isolatoren voor elektrische afrasteringen op afstand Pulsara (x100)
€ 90,74
Bescherm je huisdier met afstandsbediende elektrische afrasteringsisolatoren Pulsara, een must-have voor dierenwinkels van Pulsara.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Isolatoren voor elektrische afrasteringen op afstand Pulsara (x100)

Pulsara isolatoren voor elektrische afrasteringen op afstand zijn een must-have product voor alle huisdiereigenaren. Deze isolatoren, gemaakt door het gerenommeerde merk Pulsara, zijn speciaal ontworpen voor elektrische afrasteringen op afstand en bieden een effectieve en praktische oplossing om je huisdieren veilig te houden.

Deze isolatoren zijn perfect voor gebruik in de dierenwinkel en zijn ontworpen voor gebruik met elektrische afrasteringen op afstand om je huisdieren veilig en vrij te houden. Of je nu honden, katten of zelfs paarden hebt, deze isolatoren zijn geschikt voor alle soorten huisdieren.

Pulsara isolatoren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn slijtvast en duurzaam, zodat ze lang meegaan. Bovendien zorgt het innovatieve ontwerp voor een stevige, betrouwbare verbinding tussen de elektrische afrastering en de isolator, waardoor maximale veiligheid voor uw huisdieren gegarandeerd is.

Met deze isolatoren kunt u uw elektrische afrastering tot een grotere afstand verlengen, zodat uw huisdieren meer ruimte hebben om veilig rond te lopen en op onderzoek uit te gaan. Of u nu een grote tuin of een boerderij hebt, met deze isolatoren kunt u uw elektrische afrastering aanpassen aan de grootte van uw ruimte.

Deze isolatoren zijn niet alleen praktisch en effectief, ze zijn ook gemakkelijk te installeren. Met duidelijke, eenvoudige instructies kunt u uw elektrische afrastering snel op afstand instellen en deze isolatoren toevoegen voor extra bescherming. Bovendien zijn ze door hun compacte, discrete ontwerp bijna onzichtbaar, waardoor de esthetische aantrekkingskracht van je buitenruimte behouden blijft.

Als eigenaar van een huisdier is de veiligheid van uw huisdieren uw topprioriteit. Daarom zijn Pulsara isolatoren de voor de hand liggende keuze voor iedereen die zijn huisdieren veilig en comfortabel wil houden. Dankzij hun betrouwbaarheid en duurzaamheid kunt u gerust zijn opesprit in de wetenschap dat uw huisdieren veilig zijn en in alle vrijheid van hun omgeving kunnen genieten.

Kortom, Pulsara elektrische afrasteringsisolatoren op afstand zijn een essentieel product voor alle huisdiereigenaren. Door hun superieure kwaliteit, gebruiksgemak en betrouwbaarheid zijn ze de ideale keuze voor mensen die hun elektrische afrastering willen uitbreiden en hun huisdieren veilig willen houden. Neem geen risico's met de veiligheid van uw huisdieren, kies voor Pulsara isolatoren en voorzie ze van een veilige en comfortabele omgeving.

Extra informatie

Merk Pulsara
Fabrikant SKU 082322
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 100