Aansluiting voor snoer Pulsara (x10)

Aansluiting voor snoer Pulsara (x10)
€ 15,11
Ontdek de Pulsara snoerverbinder, ontworpen door het beroemde merk voor dierenliefhebbers. Een onmisbaar accessoire voor je dierenwinkel.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Aansluiting voor snoer Pulsara (x10)

De Pulsara snoerverbinder is een essentieel accessoire voor alle huisdiereigenaren. Deze snoerverbinder is gemaakt door het beroemde merk Pulsara en is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van dierenwinkels. Of je nu een hond, kat, vogel of andere viervoeter hebt, deze snoerverbinder is speciaal voor jou gemaakt.

Met zijn sterke en duurzame constructie is deze Pulsara snoerverbinder perfect voor dagelijks gebruik. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen voor maximale sterkte en duurzaamheid, zelfs bij intensief gebruik. Je zult dus jarenlang plezier hebben van dit product, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over vervanging.

De Pulsara snoeraansluiting is ook heel gemakkelijk te gebruiken. Je hoeft hem alleen maar aan de riem van je huisdier te bevestigen en je bent klaar om te gaan wandelen. Dankzij het lichte, ergonomische ontwerp is hij gemakkelijk mee te nemen, of je nu de stad in gaat of gaat wandelen in de natuur. Bovendien kun je hem dankzij het compacte ontwerp gemakkelijk opbergen in je tas of zak als je hem niet nodig hebt.

Maar wat de Pulsara cord connector echt uniek maakt, is zijn veelzijdigheid. In feite kan hij met elke riem worden gebruikt, ongeacht de grootte of het materiaal. Dus of je nu liever een leren, nylon of touw riem gebruikt, deze koordverbinder werkt compatible met allemaal. Het is ook ideaal voor wandelingen met meerdere huisdieren, want je kunt er meerdere leibanden tegelijk aan koppelen.

Naast praktisch en functioneel ziet de Pulsara cord connector er ook goed uit. Het elegante, moderne ontwerp maakt het een trendy accessoire voor alle huisdiereigenaren. Of je nu een dierenvriend of een professionele dierenwinkelier bent, deze snoerschakelaar voegt een vleugje stijl toe aan je wandelingen met je trouwe viervoeter.

Tot slot is de veiligheid van je huisdier onze topprioriteit. Daarom is het Pulsara koordstopcontact uitgerust met een veilig vergrendelingssysteem om te voorkomen dat je huisdier ontsnapt of verdwaalt tijdens een wandeling. Zo kunt u met een gerust hart genieten van uw tijd samen opesprit.

Kortom, als je op zoek bent naar een praktisch, veelzijdig, stijlvol en veilig accessoire voor je wandelingen met je huisdier, dan is de Pulsara cord connector echt iets voor jou. Hij is gemaakt door het beroemde merk Pulsara en speciaal ontworpen voor dierenwinkels. Hij zal aan al je verwachtingen voldoen en nog jarenlang een trouwe metgezel zijn. Wacht niet langer en geef je huisdier het beste met de koordverbinder Pulsara.

Extra informatie

Merk Pulsara
Fabrikant SKU 084326
Kleur zilver
Kleur Zilver
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 10