Isolatoren voor elektrische afrasteringen met meerdere schroeven Pulsara (x25)

Isolatoren voor elektrische afrasteringen met meerdere schroeven Pulsara (x25)
€ 11,59
Maximaliseer de veiligheid van je elektrische afrastering met Pulsara isolatoren met meerdere schroeven, essentieel voor alle huisdiereigenaren. Nu verkrijgbaar!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Isolatoren voor elektrische afrasteringen met meerdere schroeven Pulsara (x25)

Multi-schroef elektrische afrasteringsisolatoren Pulsara zijn een must-have voor alle huisdiereigenaren. Of u nu paarden, koeien, schapen of zelfs honden hebt, deze isolatoren helpen u om uw elektrische afrastering in perfecte staat te houden en uw dieren veilig te houden.

Met hun innovatieve ontwerp en vertrouwde merk Pulsara zijn deze isolatoren ontworpen om de installatie en het onderhoud van uw elektrische afrastering te vereenvoudigen. Dankzij het schroefsysteem kunnen ze eenvoudig worden bevestigd aan elk type houten of metalen paal, waardoor ze zeer veelzijdig in gebruik zijn.

Pulsara isolatoren voor elektrische afrasteringen met meerdere schroeven zijn ook extreem sterk en duurzaam. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn bestand tegen weersinvloeden en schokken, zodat uw elektrische afrastering lang meegaat.

Naast hun sterkte bieden deze isolatoren een uitstekende elektrische geleiding dankzij de roestvrijstalen schroeven. U kunt er dus zeker van zijn dat uw elektrische afrastering effectief zal werken om uw dieren veilig te houden.

Ze zijn niet alleen praktisch en duurzaam, maar Pulsara isolatoren voor elektrische afrasteringen met meerdere schroeven zijn ook milieuvriendelijk. Door het gebruik van recyclebare materialen zijn ze een milieuvriendelijke optie voor alle milieubewuste eigenaren.

Tot slot biedt het vertrouwde merk Pulsara een 100% tevredenheidsgarantie. We zijn ervan overtuigd dat u volledig tevreden zult zijn met de kwaliteit en de prestaties van onze isolatoren voor elektrische afrasteringen met meerdere schroeven.

Kortom, Pulsara isolatoren voor elektrische afrasteringen met meerdere schroeven zijn een ideale keuze voor alle huisdiereigenaren die hun elektrische afrastering in topconditie willen houden en hun huisdieren veilig willen houden. Dankzij hun eenvoudige installatie, duurzaamheid en prestaties zijn deze isolatoren een verstandige investering voor uw elektrische afrastering. Vertrouw op Pulsara om u te voorzien van producten van topkwaliteit voor uw dierenwinkel.

Extra informatie

Merk Pulsara
Fabrikant SKU 085965
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 25