Set van 10 dubbelzijdige handschoenen van lamsvel Mattes [Grootte L]

Set van 10 dubbelzijdige handschoenen van lamsvel Mattes [Grootte L]

€ 157,80

€ 100,26

-36%
Topklasse verzorgingshandschoenen van dubbelzijdig lamsleer Mattes, een must-have voor alle paardrijliefhebbers. Ontworpen door een gerenommeerd merk.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verzonden in 24 uur

Beschrijving

Set van 10 dubbelzijdige handschoenen van lamsvel Mattes

De set van 10 dubbelzijdige lamsvacht grooming gloves Mattes is een must-have voor alle paardrijliefhebbers. Ontworpen door het beroemde merk Mattes, combineren deze handschoenen kwaliteit, comfort en duurzaamheid om je een uitzonderlijke ervaring te geven.

Deze handschoenen zijn gemaakt van lamsleer van hoge kwaliteit en zijn zacht en soepel, waardoor ze perfect zijn voor het voorzichtig verzorgen van je paard. Het lamsleer is ook van nature ademend, waardoor transpiratie zich niet kan ophopen en je verzekerd bent van optimaal comfort tijdens je groomsessies.

Het bijzondere aan deze handschoenen is het dubbelzijdige lamsleer, dat een zacht oppervlak biedt voor het masseren en borstelen van je paard, en een ruwer oppervlak voor het verwijderen van hardnekkig vuil. Dit maakt ze ideaal voor een grondige en effectieve grooming.

Naast functioneel zijn deze handschoenen ook stijlvol met hun strakke design en discrete Mattes logo. Ze zijn verkrijgbaar in slechts één maat, waardoor ze geschikt zijn voor alle handen.

Of je nu een doorgewinterde ruiter bent of een fanatieke amateur, deze Mattes grooming gloves zijn een waardevolle aanvulling op je grooming uitrusting. Wacht dus niet langer en geef je paard de verzorging die hij verdient met deze dubbelzijdige lamsvacht grooming gloves Mattes.

Extra informatie

Merk Mattes
Fabrikant SKU 0980-X0980;1032241720
Kleur beige/wit
Kleur Beige
Maat L - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene