Damesvest Ariat Colma

Damesvest Ariat Colma
Beginnend op: € 181,50
Kies het must-have damesvest Ariat Colma voor een elegante en comfortabele stijl, getekend door het gerenommeerde merk Ariat.
Standaard Franse maten
Beginnend op: € 181,50
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesvest Ariat Colma

Het Ariat Colma damesvest is een must-have voor je garderobe. Ontworpen door het gerenommeerde merk Ariat, combineert dit vest elegantie en comfort voor de perfecte outfit voor elke gelegenheid.

Dit vest is gemaakt van kwaliteitsmaterialen, voelt zacht aan en is comfortabel om te dragen. De vrouwelijke snit verbetert je figuur en geeft je veel bewegingsvrijheid.

Het damesvest Ariat Colma is een echte must-have dankzij het tijdloze ontwerp. Het kan worden gedragen voor een casual look met jeans en sportschoenen, of voor een meer verfijnde outfit met een rok en hakken.

De neutrale kleur past gemakkelijk bij elke outfit en de textuur voegt een vleugje chic toe aan je stijl. De zorgvuldige afwerking en subtiele details maken dit vest een echte must-have voor alle vrouwen die om hun uiterlijk geven.

Het Ariat Colma damesvest is niet alleen elegant, maar ook erg praktisch. De ingebouwde zakken houden kleine spullen binnen handbereik en de ritssluiting zorgt voor een perfecte pasvorm.

Of het nu voor een dag op kantoor is, een avondje uit met vrienden of een avondje in de stad, het Ariat Colma damesvest zal je ideale metgezel zijn. Het biedt je optimaal comfort en geeft je een moderne, verfijnde look.

Mis deze must-have van Ariat niet en trakteer jezelf op het Ariat Colma damesvest. Met zijn tijdloze stijl en onberispelijke kwaliteit wordt het al snel je lievelingsstuk voor alle seizoenen. Wacht niet langer en voeg het vandaag nog toe aan je winkelmandje!

Extra informatie

Merk Ariat
Fabrikant SKU 10046071
Kleur houtskool
Kleur Grijs
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene