Flanellen overhemd met lange mouwen Ariat Rebar DuraStretch

Flanellen overhemd met lange mouwen Ariat Rebar DuraStretch
Beginnend op: € 90,75
Het flanellen overhemd met lange mouwen Ariat Rebar DuraStretch, voor een moderne en comfortabele stijl, getekend door het gerenommeerde merk Ariat.
Standaard Franse maten
Beginnend op: € 90,75
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Flanellen overhemd met lange mouwen Ariat Rebar DuraStretch

Het Ariat Rebar DuraStretch flanellen overhemd met lange mouwen is de ideale keuze voor moderne, actieve mannen. Dit overhemd van het gerenommeerde merk Ariat staat garant voor een trendy stijl en een uitzonderlijke kwaliteit.

Het overhemd is gemaakt van flanel, een zachte, warme stof die ideaal is voor koude winterdagen. Het heeft ook lange mouwen om je te beschermen tegen kou en slecht weer. Met zijn slanke pasvorm en zorgvuldige details geeft dit overhemd je een stijlvolle, casual look look.

Maar dat is nog niet alles: het Ariat Rebar DuraStretch shirt heeft ook DuraStretch technologie, voor meer bewegingsvrijheid en meer weerstand. Je kunt dus met gemak en zonder zorgen aan de slag.

Of je nu in de stad bent of op het platteland, dit shirt past bij elke gelegenheid. Je kunt het los dragen of onder een trui voor een meer casual look. Bovendien past het perfect bij jeans of een chinobroek voor een casual maar elegante look look.

Kortom, het Ariat Rebar DuraStretch flanellen overhemd met lange mouwen is een must-have voor mannen die stijl en comfort belangrijk vinden. Met zijn onberispelijke kwaliteit en moderne ontwerp wordt het al snel een vaste waarde in je garderobe. Mis dit overhemd niet Ariat dat praktisch, comfort en stijl combineert.

Extra informatie

Merk Ariat
Fabrikant SKU 10046639
Kleur geruite look
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Lange mouwen