Transportkrat voor honden en katten M-Pets Giro

Transportkrat voor honden en katten M-Pets Giro
Beginnend op: € 34,39
Geef je viervoeter een comfortabele, veilige reis met de M-Pets Giro transportkrat voor honden en katten.

Niet op voorraad

Beschrijving

Transportkrat voor honden en katten M-Pets Giro

De M-Pets Giro honden- en kattendrager is een onmisbaar accessoire voor huisdiereigenaren. Deze reismand van het gerenommeerde merk M-Pets is ontworpen om comfort, veiligheid en gemak te bieden tijdens het reizen met je trouwe viervoeter.

Deze reismand is ideaal voor in de auto, het vliegtuig of gewoon voor een bezoek aan de dierenarts. Elle is verkrijgbaar in onze dierenwinkel en is perfect voor honden en katten van alle formaten.

De M-Pets Giro kooi is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en is robuust en duurzaam. Elle heeft ook een stevige metalen deur met een veiligheidsgrendel om de veiligheid van je huisdier tijdens het vervoer te garanderen. Bovendien heeft de kooi wieltjes voor eenvoudige verplaatsing en een handvat voor gemakkelijk transport met de hand.

De kooi heeft ook een verwijderbare bodem voor eenvoudige, hygiënische reiniging. Bovendien staat het elegante, moderne ontwerp mooi in elk interieur.

De M-Pets Giro carrier biedt een comfortabele ruimte voor je huisdier, met ruime afmetingen. Je huisdier kan in alle veiligheid rondlopen en uitrusten. Bovendien zorgt het ventilatierooster aan de zijkanten en bovenkant van de kooi voor een goede luchtcirculatie voor optimaal comfort.

De kooi is ook opvouwbaar, waardoor hij gemakkelijk op te bergen is alselle niet in gebruik is. Elle is ook licht van gewicht, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is als je onderweg bent.

Kortom, de M-Pets Giro honden- en kattendrager is een onmisbaar accessoire voor tous huisdiereigenaren. Met zijn comfort, veiligheid en functionaliteit is elle ontworpen om het reizen met je trouwe viervoeter te vergemakkelijken. Dus ga je gang en geef je huisdier een veilige, comfortabele manier om te reizen met M-Pets Giro.

Extra informatie

Merk M-Pets
Fabrikant SKU 10200913
Kleur grijs/wit
Kleur Wit
Hoeveelheid per product 1