Monoflap springzadel met schedewisselsysteem 3 BR Equitation Zarlino

Monoflap springzadel met schedewisselsysteem 3 BR Equitation Zarlino
Beginnend op: € 1.608,29
Verbeter je rijprestaties met het monoflap zadel BR Equitation Zarlino. Gemaakt van Europees leder van topkwaliteit voor optimaal comfort voor je paard.
Standaard Franse maten
Beginnend op: € 1.608,29
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Monoflap springzadel met schedewisselsysteem 3 BR Equitation Zarlino
  • Gemaakt van duurzaam Europees leer van hoge kwaliteit
  • Brede goot gevuld met synthetische wol voor optimale schokabsorptie
  • Stabiele zit dankzij vaste schoenplaatjes voor en achter

PRODUCTINFORMATIE

Beschrijving:

Het BR springzadel Zarlino is gemaakt van Europees leer van goede kwaliteit, gelooid op de traditionele Engelse manier. Het is zacht en comfortabel en blijft lang mooi. Daarnaast is er gestreefd naar een goede point balans voor de ruiter en is het zadel iets naar voren gemaakt voor optimale ondersteuning tijdens het springen Het zadel heeft een enkelvoudig kwartier (monokwartier) zodat het contact tussen paard en ruiter wordt bevorderd en het totale gewicht van het zadel lager is.

Productkenmerken:

Het zadel heeft middelgrote voorste en kleine achterste noppen voor een perfecte beenligging en ondersteuning. Aan beide zijden zitten drie tegenriempjes met daaronder ruimte die gebruikt kan worden om de positie van het zadel te fine-tunen. De goot is traditioneel gevuld met een wolmix voor een goede schokdemping. Het zadel is bedekt met zacht leer voor een comfortabele pasvorm en de contrasterende stiksels maken het ontwerp in stijl af. Het zadel heeft een anatomisch gevormde boom en een verwisselbaar BR Swap System 3. De boom is eenvoudig te verwisselen en is ook verkrijgbaar inautres maten, d.w.z. item 109003.

Het zadel is bekleed met extra zacht leer voor optimaal comfort.

Extra informatie

Merk BR Equitation
Fabrikant SKU 102025-B001-17
Kleur zwart
Kleur Zwart
Karakteristiek Leder