Hondenkrat M-Pets Eco Giro [Grootte 58x37x33 cm]

Hondenkrat M-Pets Eco Giro [Grootte 58x37x33 cm]
€ 36,09
Vervoer je hond veilig en gemakkelijk met de M-Pets Eco Giro bench, ontworpen door dierenexperts.

Niet op voorraad

Beschrijving

Hondenkrat M-Pets Eco Giro

De M-Pets Eco Giro hondenmand is een must-have voor tous huisdiereigenaren. Ontwikkeld door het gerenommeerde merk M-Pets, combineert deze bench praktisch nut, veiligheid en comfort voor je trouwe viervoeter.

Perfect voor autoritten, vliegreizen of bezoekjes aan de dierenarts, deze bench is ontworpen om een veilige en comfortabele transportruimte voor je hond te bieden. elle is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel licht als duurzaam, zodat hij lang meegaat.

Dankzij het innovatieve ontwerp van de M-Pets Eco Giro bench is hij eenvoudig te installeren en in te klappen in slechts enkele seconden. Bovendien heeft elle een veilig vergrendelingssysteem om per ongeluk openen tijdens het reizen te voorkomen. Zo kan je hond veilig en zonder stress reizen.

Met ventilatieopeningen aan de zijkant en bovenkant zorgt deze bench voor een goede luchtcirculatie, zodat je huisdier koel en comfortabel blijft tijdens de reis. Bovendien heeft elle een verwijderbare, gemakkelijk schoon te maken bodem om je hond perfect hygiënisch te houden.

Deze hondenmand is ook ideaal voor buitensportactiviteiten zoals kamperen, wandelen of uitstapjes naar het strand. Dankzij het ergonomische handvat kun je hem overal mee naartoe nemen.

Geef je viervoeter de beste vervoerservaring met de M-Pets Eco Giro kooi. Kwaliteit en comfort zijn gegarandeerd, zodat je hond in alle veiligheid en gemoedsrust van elke reis kan genieten. Wacht niet langer en bestel deze praktische en onmisbare bench nu op tous.

Extra informatie

Merk M-Pets
Fabrikant SKU 10453899
Kleur grijs
Kleur Grijs
Maat 58x37x33 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1