Laarzen USG Happy Ride Elegant

Laarzen USG Happy Ride Elegant
Beginnend op: € 66,50
De USG Happy Ride Elegant laars voor onvergelijkbare elegantie en functionaliteit tijdens je rijsessies.

Niet op voorraad

Beschrijving

Laarzen USG Happy Ride Elegant

Happy Ride Elegant" laarzen De perfecte combinatie van stijl en functionaliteit

De "Happy Ride Elegant" rijlaars is de perfecte schoen, met een aantrekkelijk ontwerp en eersteklas kenmerken premier. De laarzen zijn gemaakt van hoogwaardig synthetisch materiaal en geven de ruiter een stijlvolle look van echt leer die er goed uitziet in en buiten de piste.

Elastische inzetstukken aan de zijkanten van de laars zorgen voor een optimale pasvorm en veel comfort van port door zich flexibel aan te passen aan de bewegingen van de voet. De extra elastische vetersluiting aan de voorkant maakt individuele aanpassing bij de enkel mogelijk, wat zowel de stabiliteit als het comfort verhoogt en tegelijkertijd een opvallende look creëert.

De YKK rits aan de achterkant van de laars maakt het aan- en uittrekken moeiteloos. De paardvriendelijke hakhoogte zorgt voor een goede grip in de stijgbeugel en een uitstekende voetpositie, waardoor het makkelijker is om het paard onder controle te houden en te communiceren met helpers.

Een geïntegreerde sporensteun geeft de Happy Ride Elegant laars extra veelzijdigheid en functionaliteit om te voldoen aan de behoeften van cavaliers ruiters die sporen willen gebruiken. Bovendien zijn de laarzen gemakkelijk te onderhouden - een vochtige doek is meestal alles wat nodig is om stof en vuil te verwijderen en de glans te behouden.

Kortom, deHappy Ride Elegant laars biedt een harmonieuze combinatie van elegantie, comfort en functionaliteit. Met hun hoogwaardige materialen, doordachte ontwerp en ruitervriendelijke eigenschappen zijn ze een essentieel accessoire voor iedereen op cavaliers die stijl net zo belangrijk vindt als functionaliteit.

Extra informatie

Merk USG
Fabrikant SKU 12100011-100-440
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene