rijbeugels Acavallo Arena AluPlus [Grootte 12 cm]

rijbeugels Acavallo Arena AluPlus [Grootte 12 cm]
€ 221,78
Ontdek Acavallo Arena AluPlus paardrijbeugels, sterk en veilig, met een zeer gestructureerde roestvrijstalen antislipzool.

Niet op voorraad

Beschrijving

rijbeugels Acavallo Arena AluPlus

Deze stevige stijgbeugel is gemaakt van geanodiseerd aluminium en heeft een veiligheidsmechanisme en een zeer gestructureerde roestvrijstalen zool.

De stijgbeugel heeft een scharnierend veiligheidsmechanisme met een elegante zwarte beugelbekleding. Het gewicht van de ruiter zorgt ervoor dat de stijgbeugel opengaat bij een val, waardoor wordt voorkomen dat de voet klem komt te zitten in de stijgbeugel. De beugelbekleding zorgt ervoor dat de beugel alleen open gaat als het echt nodig is. Zodra de voet uit de beugel is, sluit de beugel automatisch.

De brede, zeer gestructureerde roestvrijstalen antislipzool heeft uitsparingen in de stijgbeugelzool om te voorkomen dat er vuil tussen de zool van de laars en de stijgbeugelzool blijft plakken. De stijgbeugelzool heeft een lichte hoek zodat de hiel laag blijft. De afgeschuinde stijgbeugelleerhouder zorgt ervoor dat het stijgbeugelleer correct gepositioneerd wordt, zodat de voet in de juiste positie staat. Dit geeft de ruiter meer stabiliteit en verbetert de beenpositie. Verkocht per paar.

Extra informatie

Merk Acavallo
Fabrikant SKU 121342-M116-120
Kleur roségoud/zilver
Kleur Roos
Maat 12 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene