rijbeugels Acavallo Arena AluPlusVersion 2.0 [Grootte 12 cm]

rijbeugels Acavallo Arena AluPlusVersion 2.0 [Grootte 12 cm]
€ 241,95

Niet op voorraad

Beschrijving

rijbeugels Acavallo Arena AluPlusVersion 2.0

De nieuwe Arena AluPlus 2.0 stijgbeugels vanAcavallo zijn gemaakt van gecertificeerd geanodiseerd aluminium. Hierdoor zijn de stijgbeugels zeer robuust en licht van gewicht.


Veiligheidsmechanisme :


De stijgbeugel heeft een scharnierend veiligheidsmechanisme met een kleine voetstop. Het gewicht van de ruiter zorgt ervoor dat de stijgbeugel open gaat bij een val. Dit voorkomt dat de voet vast komt te zitten in de stijgbeugel. De voetstop zorgt ervoor dat de stijgbeugel alleen open gaat als het echt nodig is. Zodra de voet uit de beugel is, sluit de beugel automatisch. Het scharnierende deel bevindt zich aan de bovenkant om te voorkomen dat zand of vuil de werking belemmert.


Productkenmerken:


De brede, zeer gestructureerde roestvrijstalen antislipzool heeft uitsparingen in de stijgbeugelzool die ook voorkomen dat vuil tussen de laarszool en de stijgbeugelzool blijft plakken. De stijgbeugelzool heeft een lichte hoek zodat de hiel laag blijft. De afgeschuinde stijgbeugelleerhouder zorgt ervoor dat het stijgbeugelleer correct gepositioneerd wordt, zodat de voet in de juiste positie staat. Dit geeft de ruiter meer stabiliteit en verbetert de beenpositie.

Extra informatie

Merk Acavallo
Fabrikant SKU 121345-N185-120
Kleur goudbruin/ni
Kleur Gouden
Maat 12 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene