Insectenwerend poeder met plantaardige pyrethrum Saniterpen

Insectenwerend poeder met plantaardige pyrethrum Saniterpen
Beginnend op: € 12,32
Houd insecten op afstand met Saniterpen plantaardig pyrethrumpoeder, ideaal om je dierenwinkel schoon en beschermd te houden.

Niet op voorraad

Beschrijving

Insectenwerend poeder met plantaardige pyrethrum Saniterpen

Saniterpen is een onmisbaar product voor alle dierenliefhebbers. Ontworpen door het gerenommeerde merk Saniterpen, is dit product een natuurlijke en effectieve oplossing voor het bestrijden van schadelijke insecten in je dierenwinkel. Dankzij de plantaardige pyrethrumformule is dit product veilig voor je huisdieren, maar angstaanjagend voor insecten.

Of je nu een kennel, een cattery of gewoon een huisdier hebt, je weet hoe belangrijk het is om point je dieren te beschermen tegen insecten. Insecten zoals vlooien, teken en muggen kunnen niet alleen jeuk en irritatie veroorzaken bij je huisdieren, ze kunnen ook ernstige ziekten overbrengen. Daarom is het essentieel om de nodige stappen te ondernemen om je huisdieren te beschermen.

Saniterpen plantaardig pyrethrum poeder is het antwoord op al je insectenproblemen in de dierenwinkel. In tegenstelling totautres agressieve chemische producten, is dit poeder volledig natuurlijk en bevat het geen ingrediënten die schadelijk zijn voor je huisdieren of het milieu. Het is ook heel gemakkelijk te gebruiken: strooi het poeder gewoon over de te behandelen gebieden en laat het inwerken. Je kunt het gebruiken op kattenbakken, manden, tapijten, kooien en zelfs direct op je huisdieren.

Naast de formidabele effectiviteit tegen insecten heeft Saniterpen plantaardig pyrethrum poeder ook een ontgeurende werking. Het laat een aangename natuurlijke muntgeur achter in je dierenwinkel, waardoor onaangename geuren veroorzaakt door insecten en dierlijke uitwerpselen verdwijnen. Zo wordt je dierenwinkel aangenamer voor jou en je huisdieren.

Kortom, als je je huisdieren een gezonde, tegen insecten beschermde omgeving wilt bieden, is Saniterpen plantaardig pyrethrum insectenbestrijdingspoeder de voor de hand liggende keuze. Met zijn natuurlijke formule, formidabele doeltreffendheid en ontgeurende werking is dit product de beste bondgenoot van huisdiereigenaren voor een schone, veilige dierenwinkel. Neem geen risico's met agressieve chemische producten, kies voor Saniterpen plantaardig pyrethrum poeder en zeg vaarwel tegen schadelijke insecten!

Extra informatie

Merk Saniterpen
Fabrikant SKU 12887
Kleur wit
Kleur Wit
Hoeveelheid per product 1