Damesrugzak USG

Damesrugzak USG
€ 534,37
De EquiAirbag V Zero rugzak is ideaal voor vrouwelijke rijders en biedt ongeëvenaarde bescherming tijdens het rijden, of het nu gaat om training of wedstrijden.

Niet op voorraad

Beschrijving

Damesrugzak USG

DeEquiAirbag "V Zero" is ideaal voor alle soorten ritten en kan worden gebruikt voor zowel training als wedstrijden.

Een belangrijk kenmerk van de V Zero is dat het innovatieve harnassysteem oneindig verstelbaar is, zodat de airbag door meerdere mensen van verschillende grootte kan worden gebruikt. Eén maat voor iedereen! Dankzij het ontwerp kan de airbag worden gedragen met lichte kleding in de zomer of warme, dikke kleding in de winter. Je kunt hem zelfs over een veiligheidsvest dragen! Dankzij het lage gewicht zit de airbag niet in de weg en heb je maximale bewegingsvrijheid.

Deze airbag is gecertificeerd volgens EN1621-4 (indien geactiveerd) en beschermt de hele wervelkolom, van de nek tot het stuitbeen. Het ontwerp voorkomt dat het hoofd terugveert bij een val. Dankzij de hervulbare patronen kan de airbag eenvoudig worden opgeladen en hergebruikt (indien onbeschadigd), zelfs door niet-specialisten.

Geleverd met 1 x 45g CO2-patroon.

Let op: draag de airbag nooit onder een jas! Uitroltijd 60 mS / opblaastijd 88 mS / schokdempingswaarden 1,4kN. Gebruiksklaar geleverd.

Extra informatie

Merk USG
Fabrikant SKU 13150012-100
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene