Anti-insect product Saniterpen DK

Anti-insect product Saniterpen DK
€ 13,48
Zeg vaarwel tegen insecten met Saniterpen DK, het vertrouwde insectenwerend middel voor je dierenwinkel. Bescherm je huisdieren in alle veiligheid.

Niet op voorraad

Beschrijving

Anti-insect product Saniterpen DK

Saniterpen DK insectenspray is de ideale keuze voor huisdiereigenaren die hun harige metgezellen willen beschermen tegen schadelijke insecten. Dit product van het gerenommeerde merk Saniterpen is speciaal ontworpen voor gebruik in dierenwinkels om een gezonde en comfortabele omgeving voor alle huisdieren te garanderen.

Dankzij de krachtige en effectieve formule elimineert dit anti-insectenproduct snel en effectief insecten zoals vlooien, teken, luizen en mijten. Het werkt ook afstotend om te voorkomen dat insecten terugkeren. Je kunt dus genieten van een ongediertevrije ruimte voor je huisdieren, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over nieuwe plagen.

Dit product is speciaal ontworpen voor gebruik in dierenwinkels, met ingrediënten van topkwaliteit en strenge veiligheidsnormen. Het is veilig voor huisdieren en hun omgeving, waardoor het een betrouwbare keuze is die door veel professionals in dierenwinkels wordt gewaardeerd.

Dit insectenwerend middel Saniterpen DK is niet alleen effectief tegen insecten, maar laat ook een aangename, langdurige frisse geur achter, waardoor je dierenwinkel nog aangenamer wordt voor je klanten en hun huisdieren.

Laat insecten de ervaring van je klanten en het welzijn van hun huisdieren niet bederven. Kies het insectenwerend middel Saniterpen DK voor volledige bescherming en gemoedsrustesprit. Wacht dus niet langer, probeer het vandaag nog en zeg insecten voorgoed vaarwel!

Extra informatie

Merk Saniterpen
Fabrikant SKU 13686
Kleur geel/groen
Kleur Geel
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1