Hondenriem Trixie Classic [Grootte XS/S]

Hondenriem Trixie Classic [Grootte XS/S]
€ 4,02
Kies voor de Trixie Classic riem, het essentiële accessoire om je hond gelukkig en veilig te houden. Bij ons verkrijgbaar!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 8 of 10 dagen

Beschrijving

Hondenriem Trixie Classic

De hondenriem Trixie Classic is een onmisbaar accessoire voor alle hondenbezitters die zich zorgen maken over het welzijn en de veiligheid van hun viervoeters. Deze riem is gemaakt door het beroemde merk Trixie, dat gespecialiseerd is in producten voor huisdieren, en combineert praktisch nut, comfort en duurzaamheid om te voldoen aan de behoeften van alle honden, ongeacht hun ras of grootte.

De leiband Trixie Classic is gemaakt van hoogwaardige materialen en is robuust en slijtvast, voor langdurig gebruik. Het klassieke, tijdloze ontwerp maakt het een elegant accessoire voor alle stijlen en gelegenheden. Of het nu gaat om een blokje om of een trainingssessie, deze riem past in elke situatie.

Met een lengte van 1,20 meter geeft de Trixie Classic riem je hond bewegingsvrijheid, terwijl jij de controle over hem houdt. Bovendien zorgt het ergonomische handvat voor een comfortabele, stevige grip, zelfs tijdens lange wandelingen. U kunt dus volop genieten van die momenten van medeplichtigheid met uw hond zonder u zorgen te maken over zijn veiligheid.

De Trixie Classic riem is geschikt voor alle soorten honden, groot of klein, onrustig of rustig. Hij is ook ideaal voor honden in training, dankzij de eenvoudig te gebruiken bevestigingsclip rapide. De stevige metalen karabijnhaak zorgt voor een stevige en betrouwbare houvast, zelfs als je viervoeter eraan trekt.

De riem Trixie Classic is verkrijgbaar in een sobere, elegante zwarte kleur en past bij alle outfits en accessoires van je hond. Of je nu een liefhebber bent van stadswandelingen of wandelingen in de natuur, deze riem zal je trouwe bondgenoot zijn bij al je activiteiten met je huisdier.

Al met al is de Trixie Classic hondenriem een kwalitatief, praktisch en aantrekkelijk product dat zal voldoen aan de behoeften en eisen van alle hondeneigenaren. Vertrouw op het merk Trixie om uw viervoeter te voorzien van de allerbeste accessoires, voor momenten van medeplichtigheid en gedeeld geluk.

Extra informatie

Merk Trixie
Fabrikant SKU 14113
Kleur rood/zilver
Kleur Rood
Maat XS/S - Standaard Franse maten