Verstelbare hondenriem Trixie Classic [Grootte XS]

Verstelbare hondenriem Trixie Classic [Grootte XS]
€ 5,03
Geef je hond een verstelbare riem van hoge kwaliteit met de Trixie Classic riem, ideaal voor een veilige en comfortabele training in dierenwinkels.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 8 of 10 dagen

Beschrijving

Verstelbare hondenriem Trixie Classic

De verstelbare hondenriem Trixie Classic is een essentieel accessoire voor hondenbezitters die zich zorgen maken over het welzijn en de veiligheid van hun huisdier. Vervaardigd door het gerenommeerde merk Trixie, combineert deze riem robuustheid, comfort en functionaliteit om een plezierige wandelervaring te bieden voor zowel baas als hond.

Gemaakt van hoogwaardig nylon, is deze riem weerbestendig en slijtvast, voor langdurig gebruik. Dankzij de verstelbare lengte kan hij worden aangepast aan honden van alle formaten en biedt hij optimale bewegingsvrijheid met behoud van controle over het dier. Bovendien zorgt de stevige metalen gesp voor een stevige bevestiging aan een halsband of harnas.

Het klassieke ontwerp van deze Trixie riem past perfect bij elke stijl van wandelen, of het nu in de stad, op het platteland of in de vrije natuur is. Zijn tijdloze zwarte kleur geeft hem een discrete elegantie die alle hondeneigenaars zal aanspreken. Bovendien zorgen het lichte gewicht en het ergonomische handvat voor een comfortabele grip voor moeiteloze wandelingen.

Als sportaccessoire voor huisdieren is deze riem Trixie Classic ook ideaal voor fysieke activiteiten met je hond, zoals hardlopen of wandelen. Zijn stevigheid en weerstand maken het een betrouwbaar hulpmiddel om je hond te vergezellen op al zijn avonturen.

Kortom, de verstelbare hondenriem Trixie Classic is een kwaliteitskeuze voor alle hondenbezitters die hun huisdier comfort, veiligheid en stijl willen bieden tijdens het uitgaan. Vertrouw op het merk Trixie en garandeer je hond veel plezier en gezelschap als je met hem op stap bent.

Extra informatie

Merk Trixie
Fabrikant SKU 14141
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat XS - Standaard Franse maten