Paardenbellen USG Shetty

Paardenbellen USG Shetty
€ 12,05
Geef je paard het beste met USG Shetty bellen, een essentieel accessoire voor alle paardrijliefhebbers van USG.

Niet op voorraad

Beschrijving

Paardenbellen USG Shetty

USG Shetty horse bells zijn essentiële uitrusting voor alle cavaliers paardenliefhebbers. Deze bellen, gemaakt door het gerenommeerde merk USG, combineren kwaliteit en comfort om je paard optimaal te beschermen tijdens training of wedstrijd.

Speciaal ontworpen voor paarden met maat Shetty, passen deze bellen zich perfect aan hun morfologie aan voor een betere pasvorm en totale bewegingsvrijheid. Dankzij het neopreen materiaal bieden ze een uitstekende weerstand en flexibiliteit, waardoor ze ideaal zijn voor ruitersportactiviteiten.

Of het nu gaat om springen, dressuur of trail riding, deze USG Shetty bellen bieden optimale bescherming tegen stoten en schuren. Door de klittenbandsluiting zijn ze eenvoudig aan te passen rapide, en de sobere zwarte kleur past bij alle stijlen uitrusting.

Deze USG Shetty paardenbellen zijn niet alleen functioneel, ze zijn ook esthetisch aantrekkelijk, met hun USG logo geborduurd in het wit, wat een vleugje elegantie toevoegt aan het geheel. Ze zijn ook gemakkelijk te onderhouden, gewoon met de hand wassen na elk gebruik om ze schoon en duurzaam te houden.

Laat je paard niet onbeschermd tijdens zijn sportieve activiteiten, geef het de beste klokken met USG Shetty. Vertrouw op de kwaliteit en expertise van USG om de veiligheid en het comfort van je paardenvriend te garanderen. Bestel deze bellen nu om je ruiteruitrusting compleet te maken en optimaal te genieten van je sessies te paard.

Extra informatie

Merk USG
Fabrikant SKU 14550026-144
Kleur koningsblauw
Kleur Blauw
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene