Surfaix voor professionele trainingspaarden USG Breathopren

Surfaix voor professionele trainingspaarden USG Breathopren
Beginnend op: € 79,61
Optimaliseer de training van je paard met de surfaix USG Breathopren, topmateriaal ontworpen voor professionele ruiters.

Niet op voorraad

Beschrijving

Surfaix voor professionele trainingspaarden USG Breathopren

De USG Breathopren surfaix is een professioneel hulpmiddel van topkwaliteit voor het trainen van je paard. Ontworpen door het gerenommeerde merk USG, is deze surfaix speciaal ontworpen voor paardensportliefhebbers die op zoek zijn naar een product dat zowel effectief als comfortabel is.

Of je nu een professionele ruiter bent of een amateur, deze pad is het ideale hulpmiddel om de training van je paard te verbeteren. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt uitzonderlijke stevigheid en duurzaamheid voor intensief gebruik.

Dankzij het ergonomische ontwerp en het materiaal Breathopren past deze slobkous zich perfect aan de morfologie van je paard aan en zorgt voor optimaal comfort. Dankzij de anatomische vorm verdeelt het de druk gelijkmatig over de rug van je paard, waardoor blessures en drukpunten worden voorkomen.

Het heeft ook een aantal ringen voor het bevestigen van verschillende accessoires, zoals teugels, overstapteugels of een valse staart. Zo kun je de oefeningen variëren en je paard in alle veiligheid trainen.

Met zijn elegante, overzichtelijke stijl zal deze USG Breathopren surfaix niet onopgemerkt blijven op het trainingsveld. Hij is verkrijgbaar in verschillende maten voor paarden van alle rassen en groottes.

Geef je paard het beste door USG Breathopren te kiezen voor je trainingssessies. Met zijn onberispelijke kwaliteit en optimale comfort zal het snel een essentieel onderdeel van je ruiteruitrusting worden. Wacht niet langer, geef je paard het beste om zijn prestaties en welzijn tijdens je rijsessies te verbeteren.

Extra informatie

Merk USG
Fabrikant SKU 14600001-400
Kleur veelkleurig
Kleur Kleurrijk
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene