Mini-shetty paard surfaix USG

Mini-shetty paard surfaix USG
€ 36,25
Rust je mini-shetty uit met de surfaix USG van topkwaliteit, ontworpen voor paardensportliefhebbers. Geniet van elk moment met je paard.

Niet op voorraad

Beschrijving

Mini-shetty paard surfaix USG

De surfaix USG voor minishetty-paarden is een hoogwaardige uitrusting voor paardensportliefhebbers. Deze surfaix van het gerenommeerde merk USG combineert comfort en prestaties voor je mini-shetty paard.

Deze surcingle is speciaal ontworpen voor kleine mini-shetty paardjes en is aangepast aan hun morfologie om ze een perfecte pasvorm te bieden. Dankzij het hoogwaardige ledermateriaal is het zowel slijtvast als comfortabel voor het paard.

Of je nu een vrijetijdsruiter of een wedstrijdruiter bent, deze surcingle zal je ideale bondgenoot zijn. Het laat je paard vrij bewegen en zijn spieren optimaal opbouwen tijdens je trainingssessies. Bovendien heeft het D-ringen voor het bevestigen van teugels of een zadel, dus het is veelzijdig.

Als eigenaar van een minipaardje weet je op point hoe belangrijk het is om materiaal te kiezen dat is aangepast aan hun grootte en morfologie. Met de surfaix USG kun je er zeker van zijn dat je dier veilig en comfortabel is tijdens je rijsessies.

Of je nu een ervaren ruiter bent of een beginner, de surfaix USG is een essentiële keuze voor je mini-shetty paard. Vertrouw op de kwaliteit en expertise van USG om je paard het allerbeste te bieden.

Kijk dus niet verder dan USG en geniet van een comfortabele, hoogwaardige rijervaring!

Extra informatie

Merk USG
Fabrikant SKU 14600010
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene