Paard halsband USG

Paard halsband USG
Beginnend op: € 15,07
Ontdek de must-have voor ruiterliefhebbers: de USG paardenhalsband van het beroemde merk. Een must-have voor elke ruiter!

Niet op voorraad

Beschrijving

Paard halsband USG

De USG paardenhalsband is een essentieel accessoire voor elke ruiter met een passie voor paardrijden. Vervaardigd door het beroemde merk USG, is deze halsband speciaal ontworpen om comfort en bescherming te bieden aan uw paard tijdens uw trainingen of wedstrijden.

Dankzij het hoogwaardige ontwerp zorgt deze halsband voor een perfecte pasvorm en een grote bewegingsvrijheid voor uw paard. Hij is ook zeer slijtvast en duurzaam, waardoor hij een ideale keuze is voor regelmatig gebruik.

Het elegante, moderne ontwerp van de USG paardenhalsband maakt het ook een aantrekkelijk accessoire voor uw paard. Of u nu een klassieke of westernruiter bent, deze halsband past perfect bij uw stijl.

Bovendien heeft deze halsband een aantal praktische functies, zoals verstelbare gespen en zachte vulling om schuren of irritatie van de huid van uw paard te voorkomen. Hij is ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor het een praktische keuze is voor paardeneigenaren.

Of je nu een beginner of een ervaren ruiter bent, de USG paardenhalsband zal een waardevolle aanvulling zijn op je ruiteruitrusting. Geef uw paard het beste comfort en bescherming met deze hoogwaardige halsband van USG. Bestel hem nu en geniet van uw rijsessies in veiligheid en stijl.

Extra informatie

Merk USG
Fabrikant SKU 15050003-400
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene