Bont halster voor paard USG Furry

Bont halster voor paard USG Furry
Beginnend op: € 17,65
Ontdek het comfort en de elegantie van het USG Furry bont halster voor paarden, ontworpen door het toonaangevende merk in de paardensport.

Niet op voorraad

Beschrijving

Bont halster voor paard USG Furry

Het USG Furry bont halster is een must-have accessoire voor alle paardrijliefhebbers. Ontworpen door het beroemde merk USG, combineert dit halster perfect comfort en elegantie voor je paard.

Dit halster is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt een ongeëvenaarde zachtheid dankzij het synthetische ultra bont. Je paard zal zich op zijn gemak voelen en dit halster waarderen als een echte streling voor zijn huid.

Dit halster is niet alleen prettig om te dragen, maar ook zeer duurzaam. Het is ontworpen om wrijving en plotselinge bewegingen te weerstaan, waardoor het een ideale keuze is voor dagelijks gebruik of wedstrijden.

Met zijn strakke, moderne ontwerp zal dit halster een vleugje stijl toevoegen aan het uiterlijk van je paard. De zwarte kleur geeft een chique en tijdloze look look aan je paardrijuitrusting.

Dit USG Furry halster is ook erg praktisch in gebruik. Het is gemakkelijk aan en uit te trekken dankzij de gesp met ontgrendeling rapide. Bovendien is het volledig verstelbaar zodat het perfect bij je paard past.

Of je nu een amateur of een professionele ruiter bent, dit halster USG Furry is een ideale keuze voor je paard. Het zal optimaal comfort bieden terwijl het je paard een elegante look look geeft op het wedstrijdveld of tijdens je buitenritten.

Vertrouw op de kwaliteit en expertise van het merk USG als je kiest voor dit bont halster voor paarden. Geef je paard de beste uitrusting voor een onvergetelijke ruiterervaring. Bestel je USG Furry halster nu en geef je paard het comfort en de elegantie die het verdient.

Extra informatie

Merk USG
Fabrikant SKU 15050023-133-400
Kleur groene
Kleur Groen
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Bont