Elastische omtrek USG

Elastische omtrek USG
€ 15,63
Geef je paard het ultieme comfort met de USG elastische singel, een must-have voor paardrijliefhebbers van het gerenommeerde merk USG.

Niet op voorraad

Beschrijving

Elastische omtrek USG

De USG elastische singel is een accessoire van topkwaliteit voor liefhebbers van cavaliers paardrijden. Ontworpen door USG, combineert deze singel comfort, kracht en esthetiek voor de ultieme ruiterervaring.

Dankzij de elasticiteit past deze singel zich perfect aan de morfologie van je paard aan, voor optimaal comfort tijdens het rijden. Geen ongemak of onaangenaam schuren meer, je paard zal zich vrij en met een gerust hart kunnen bewegen.

Het merk USG staat bekend om zijn kwaliteit en duurzame producten. De elastische singel is daarop geen uitzondering en is gemaakt van hoogwaardige materialen voor maximale duurzaamheid. Of je nu recreatief of competitief rijdt, deze singel zal jarenlang je trouwe bondgenoot zijn.

Naast functioneel is deze singel ook esthetisch aantrekkelijk. Het slanke, elegante ontwerp voegt een vleugje stijl toe aan je rijkleding. Zo kun je elegant en trots rijden.

De USG elastische singel is geschikt voor alle ruiterdisciplines en kan gebruikt worden met elk type zadel. Hij is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle paardenrassen. Bovendien is hij heel gemakkelijk te onderhouden - je hoeft hem alleen maar af te nemen met een vochtige doek om hem mooi en in perfecte conditie te houden.

Kortom, de USG elastische surcingle is een essentieel accessoire voor al die cavaliers die comfort, kwaliteit en stijl belangrijk vinden. Dus wacht niet langer, geef je paard het beste met de elastische surcingle USG en geniet van een onverslaanbare ruiterervaring.

Extra informatie

Merk USG
Fabrikant SKU 15450006-130
Kleur grijs
Kleur Grijs
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene