manenelastiek USG [Grootte 400 g]

manenelastiek USG [Grootte 400 g]
€ 13,06
Kies voor de manenelastiek USG, de must-have voor alle paardrijfans. Ontworpen door USG, het zal voldoen aan al uw verwachtingen!

Niet op voorraad

Beschrijving

manenelastiek USG

Ontdek onze manenelastiek USG, de ideale keuze voor alle paardrijliefhebbers. Dit product van USG is speciaal ontworpen om de manen van je paarden op hun plaats te houden tijdens de training of wedstrijd.

Dit elastiek is gemaakt van materialen van topkwaliteit en biedt een grote weerstand en uitzonderlijke duurzaamheid. Het is ontworpen om zich perfect aan te passen aan alle maten en typen manen en biedt optimale ondersteuning zonder het risico op irritatie voor je paard.

Het elegante, onopvallende ontwerp maakt het een essentieel accessoire voor iedereen cavaliers die zich bekommert om het comfort en welzijn van zijn paard. met Dankzij het eenvoudig te gebruiken bevestigingssysteem kan het USG manenelastiek in een handomdraai worden aangebracht, waardoor je tijd bespaart en je je kunt concentreren op het paardrijden.

Of je nu een beginnende of ervaren ruiter bent, dit manenelastiek zal je begeleiden bij al je ruiteractiviteiten. Of het nu gaat om intensieve training of een wedstrijd, je kunt vertrouwen op de kracht en betrouwbaarheid om de manen van je paard op hun plaats te houden en tegelijkertijd voor comfort te zorgen.

Laat onhandelbare manen je rijplezier niet bederven. Kies voor het USG manenelastiek en geniet optimaal van je tijd met je paard. Bestel het jouwe nu en geef je paard de beste manensteun.

Extra informatie

Merk USG
Fabrikant SKU 16100002-115-002
Kleur wit
Kleur Wit
Maat 400 g - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene