rubberen kinderkam USG

rubberen kinderkam USG
€ 3,53
Ontdek de rubberen kindercurrycomb USG, ontworpen door het beroemde merk voor jonge cavaliers paardrijliefhebbers. Perfect voor beginners!

Niet op voorraad

Beschrijving

rubberen kinderkam USG

De rubberen kinderkam USG is het perfecte accessoire voor jonge cavaliers ruiters. Ontworpen door het beroemde merk USG, is deze wrijfkam speciaal aangepast voor kinderen, zodat ze hun paard met gemak en precisie kunnen verzorgen.

Gemaakt van hoogwaardig rubber, is deze kam zacht voor de gevoelige huid van paarden, maar toch effectief in het verwijderen van vuil en dode haren. Het ergonomische ontwerp en antislip handvat maken het comfortabel en veilig voor kleine handjes om vast te houden.

Of je kind nu al jaren paardrijdt of net begint, deze kam is een essentieel hulpmiddel voor de verzorging van hun paard of ponette. Hij is geschikt voor alle haarsoorten en ideaal voor de dagelijkse verzorging.

Door deze kam te gebruiken leert je kind van jongs af aan hoe belangrijk het is om voor zijn paard te zorgen en een goede hygiëne te handhaven om een harmonieuze relatie met zijn dier te garanderen. Bovendien is het ook een uitstekende manier om kinderen de technische aspecten van het paardrijden bij te brengen.

De USG rubberen kindercurrykam is ook licht van gewicht en makkelijk te gebruiken, waardoor hij perfect is voor jongeren cavaliers die net beginnen met het verzorgen van hun eigen paard. Hij is veilig in gebruik, zelfs voor de jongste ruiters, en is niet schadelijk voor het paard of het kind.

Geef je kind het beste voor hun paard met de rubberen currykam voor kinderen USG. Het is een geweldige keuze voor een verjaardagscadeau of om de inspanningen en passie van je kind voor paardrijden te belonen. Wacht niet langer en koop deze kwaliteitskam nu zodat je kind zijn paard met trots en efficiëntie kan verzorgen.

Extra informatie

Merk USG
Fabrikant SKU 16100012-404
Kleur beige
Kleur Beige
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior