Hondenriem Trixie Soft Rope [Grootte S/XL]

Hondenriem Trixie Soft Rope [Grootte S/XL]
€ 30,24
Ontdek de Trixie Soft Rope hondenriem, een sportaccessoire voor actieve baasjes die graag buiten zijn met hun trouwe viervoeter.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 8 of 10 dagen

Beschrijving

Hondenriem Trixie Soft Rope

De Trixie Soft Rope hondenriem is het perfecte accessoire voor actieve hondenbezitters die graag tijd buiten doorbrengen met hun huisdier. Deze riem is gemaakt door het gerenommeerde merk Trixie en combineert comfort en duurzaamheid voor optimaal gebruik onderweg met je trouwe viervoeter.

De riem Trixie Soft Rope is speciaal ontworpen voor honden van alle maten en is gemaakt van zacht, duurzaam materiaal dat een comfortabele grip biedt voor de eigenaar en optimaal comfort voor de hond. De riem heeft ook een gewatteerd handvat voor een stevige, comfortabele grip, zelfs tijdens lange wandelingen of jogging sessies met je hond.

De Trixie Soft Rope riem heeft ook een robuuste metalen karabijnhaak voor maximale veiligheid en eenvoudige bevestiging aan de halsband van uw hond. De karabijnhaak is ontworpen om plotselinge bewegingen en rukken van uw hond te weerstaan, zodat baasjes met een gerust hart naaresprit kunnen gaan.

Of u nu wandelt, wandelt of uw hond traint, de Trixie Soft Rope riem is het perfecte accessoire om u te vergezellen. Het elegante ontwerp en de felle kleuren maken het ook een trendy, modern accessoire voor je huisdier.

Als eigenaar is de veiligheid van je hond een absolute prioriteit. Daarom is de Trixie Soft Rope riem ontworpen om slijtage en de elementen te weerstaan, zodat hij lang meegaat tijdens uw avonturen met uw hond. Naast slijtvast is deze riem ook gemakkelijk schoon te maken, waardoor het een praktisch accessoire is voor hondenbezitters die alles graag schoon en netjes houden.

Geef uw hond het beste comfort en de beste veiligheid voor onderweg met de Trixie Soft Rope riem. Vertrouw op het gerenommeerde merk Trixie voor een accessoire van topkwaliteit dat aan al uw behoeften voldoet als het gaat om wandelen en vrijetijdsactiviteiten met uw trouwe viervoeter. Bestel nu en haal het meeste uit uw buitenactiviteiten met uw hond!

Extra informatie

Merk Trixie
Fabrikant SKU 1984019
Kleur grijs/lichtgrijs
Kleur Grijs
Maat S/XL - Standaard Franse maten