Zadeldek voor paarden Pénélope X Saint James Classique [Grootte Paard]

Zadeldek voor paarden Pénélope X Saint James Classique [Grootte Paard]
€ 130,08
Elegantie en comfort voor je paard met het Pénélope x Saint James classique zadeldek, geïnspireerd op de wereld van de zee.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verzonden in 24 uur

Beschrijving

Zadeldek voor paarden Pénélope X Saint James Classique

Zadeldek uit de marine en ecru gestreepte collectie van Saint James x Pénélope Collections. Dit mooie zadeldek uit de marine collectieesprit van Saint James is gemaakt van een marineblauw en ecru gestreepte stof. Rondom maken een navy vlecht en rode biezen deze deken, die volledig gemaakt is van France, perfect af. Hij heeft een dikke vulling en de uitsparing aan de achterkant maakt hem gemakkelijk schoon te maken. Hij is zeer comfortabel voor het paard en heeft een ademende binnenvoering van witte honingraat die overtollige transpiratie absorbeert en voorkomt. Voor een betere ondersteuning voorkomen twee singellussen op nylon dat het onder het zadel wegglijdt. Aan de linkerkant viert een borduursel van Saint James x Pénélope de samenwerking tussen de twee merken voor het seizoen 2022/2023. Alle zadeldekjes in de Saint James x Pénélope capsulecollectie zijn gemaakt in Frankrijk, met de stof afkomstig van een Franse weverij. De uiteindelijke assemblage gebeurt in ons atelier, in het hart van de wieg van de textiel in het noorden van Frankrijk France. Samenstelling: 80% polyester 20% katoen.

Verkrijgbaar in ecru/navy stripe & navy/ecru stripe. Beide kleuren hebben rode biezen en rood borduursel. Eén maat (voor D paarden en pony's)

Wasadvies: Onze dekens kunnen in de wasmachine op 30°C, maar niet in de droger.

Extra informatie

Merk Pénélope
Fabrikant SKU 204807700
Kleur marien/ruw
Kleur Blauw
Maat Paard - Standaard Franse maten
Maathulp
Hoeveelheid per product 1