Elektronische beker M-Pets Swing [Grootte 8,2x8,2x18 cm]

Elektronische beker M-Pets Swing [Grootte 8,2x8,2x18 cm]
€ 9,05
Haal het meeste uit je buitensportervaring met de M-Pets Swing elektronische beker. Praktisch en milieuvriendelijk, de perfecte metgezel voor elke dierenwinkel.

Niet op voorraad

Beschrijving

Elektronische beker M-Pets Swing

De M-Pets Swing elektronische beker is het ideale product voor dierenliefhebbers en eigenaren die zich zorgen maken over hun welzijn. Deze beker is gemaakt door het gerenommeerde merk M-Pets en is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van je huisdier. Of je nu een sportliefhebber bent of gewoon op zoek naar een praktische manier om je huisdier onderweg gehydrateerd te houden, deze elektronische beker is de perfecte oplossing.

Dankzij de geavanceerde technologie kan deze beker tot 400 ml vers, schoon water bevatten voor je huisdier. Dankzij het ergonomische, lichtgewicht ontwerp is hij gemakkelijk mee te nemen tijdens wandelingen of autoritten. Dankzij de automatische drinkfunctie kan je huisdier gemakkelijk drinken met één druk op de knop, waardoor hydratatie onderweg kinderspel wordt.

Bovendien is de M-Pets Swing elektronische beker voorzien van een filtersysteem dat onzuiverheden en onaangename geurtjes uit het water verwijdert, zodat je huisdier veilig en gezond kan drinken. Het duurzame, BPA-vrije plastic materiaal garandeert langdurig gebruik en eenvoudige reiniging.

Of je nu een hond, kat of zelfs een klein huisdier hebt, deze elektronische beker is geschikt voor alle maten en rassen. Hij is ook geschikt voor gebruik buitenshuis, tijdens wandelingen, op de camping of in het park.

Al met al is de M-Pets Swing elektronische drinkbeker een onmisbaar accessoire voor elke huisdiereigenaar. Bied je huisdier gemakkelijke, veilige hydratatie waar je ook bent met dit innovatieve product van M-Pets. Bestel de jouwe nu en maak van hydratatie onderweg een aangename ervaring voor jou en je huisdier!

Extra informatie

Merk M-Pets
Fabrikant SKU 20617101
Kleur wit
Kleur Wit
Maat 8,2x8,2x18 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1