Reparatieset voor netten Gallagher

Reparatieset voor netten Gallagher
€ 4,86
Repareer eenvoudig de netten in je dierenwinkel met de Repair Kit Gallagher, een onmisbaar product voor dierenliefhebbers.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Reparatieset voor netten Gallagher

De "Net Repair Kit Gallagher" is een must-have product voor alle huisdiereigenaren en liefhebbers van dierenwinkels. Gemaakt door het beroemde merk Gallagher, is deze kit ontworpen om beschadigde netten gemakkelijk en effectief te repareren.

Of je nu paarden, koeien, schapen of andere dieren hebt, deze reparatieset helpt je om je afrastering in perfecte staat te houden. Het is speciaal ontworpen voor Gallagher elektrische netten, maar kan ook gebruikt worden metautres merken netten.

Deze reparatieset bevat alles wat je nodig hebt om scheuren en gaten in je netten te repareren. Het bevat een stalen reparatiegereedschap, sterke polyethyleen reparatiedraden en connectoren om de draden aan het net te bevestigen. Je hoeft geen losse onderdelen te kopen, alles zit in deze praktische set.

Deze reparatieset is niet alleen praktisch, maar ook heel gebruiksvriendelijk. Volg gewoon de meegeleverde instructies en je net is binnen een paar minuten weer zo goed als nieuw. Je hoeft je beschadigde afrastering niet helemaal te vervangen, waardoor je tijd en geld bespaart.

Dankzij het compacte formaat is deze reparatieset gemakkelijk op te bergen en te vervoeren. Je kunt het meenemen als je op pad gaat met je huisdieren, zodat je klaar bent voor elke eventualiteit. Bovendien is hij duurzaam en slijtvast, dus je kunt hem keer op keer gebruiken om je netten te repareren.

Het merk Gallagher staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid in de dierenbenodigdhedenindustrie. Deze reparatieset is daarop geen uitzondering en is gemaakt van hoogwaardige materialen voor een stevige, duurzame reparatie van je netten.

Kortom, als je je dieren veilig en je omheiningen in goede conditie wilt houden, is de Gallagher netreparatieset een onmisbaar product. Het is gemakkelijk te gebruiken, compact en duurzaam en stelt je in staat om eventuele schade aan je netten snel en efficiënt te repareren. Neem geen risico's met beschadigde afrasteringen, kies voor de Gallagher reparatieset en wees gerust!

Extra informatie

Merk Gallagher
Fabrikant SKU 22104
Kleur rood/zwart
Kleur Rood
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1