Paardenvliegendeken Horze Dorchester 0g

Paardenvliegendeken Horze Dorchester 0g
Beginnend op: € 30,24
Bescherm je paard tegen vliegen met de vliegendeken Horze Dorchester 0g. Een must-have voor een kwaliteitsuitrusting.
Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 30,24
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Paardenvliegendeken Horze Dorchester 0g

De Horze Dorchester 0g paardenvliegendeken is een must-have voor tous paardeneigenaren. Ontworpen door het gerenommeerde merk Horze, is deze deken speciaal ontworpen om je paard te helpen beschermen tegen vervelende insecten op warme zomerdagen.

Gemaakt van hoogwaardige materialen is deze deken niet alleen duurzaam, maar ook comfortabel voor je paard. Het ademende léger ontwerp houdt je paard koel en comfortabel, zelfs bij warm weer.

Dankzij de elegante, nauwsluitende pasvorm past de Horze Dorchester 0g vliegendeken zich perfect aan de vorm van je paard aan zonder hem in zijn bewegingen te beperken. Bovendien heeft elle een brede staartflap voor extra bescherming tegen insecten.

De deken heeft ook een eenvoudig te gebruiken klittenbandsluiting voor een perfecte pasvorm en gemakkelijk aantrekken rapide. Elle heeft ook kruissingels om ervoor te zorgen dat de deken op zijn plaats blijft, zelfs tijdens galoppades en plotselinge bewegingen.

Of je nu wedstrijden rijdt of paardrijdt, de Horze Dorchester 0g vliegendeken is een essentieel accessoire voor je paard. Niet alleen beschermt elle hem tegen insecten, maar elle geeft hem ook een stijlvolle, professionele look look.

Laat vliegen en insecten je tijd met je paard niet bederven. Voeg nu de Horze Dorchester 0g vliegendeken toe aan de uitrusting van je paard en geniet van een zorgeloze zomer met je paardenvriend.

Extra informatie

Merk Horze
Fabrikant SKU 24837-557
Kleur blauw
Kleur Blauw
Basisgewicht Nee