Full grip rijbroek voor meisjes Pikeur Xenia

Full grip rijbroek voor meisjes Pikeur Xenia

Beginnend op: € 161,28

€ 150,18

-7%
De Pikeur Xenia rijbroek voor meisjes, met volledige grip, ontworpen door Pikeur voor jonge meisjes met een passie voor paardrijden.

Niet op voorraad

Beschrijving

Full grip rijbroek voor meisjes Pikeur Xenia

Deze full-grip rijbroek voor meisjes, Pikeur Xenia, is de perfecte keuze voor jonge ruiters met een passie voor paardrijden. Ontworpen door het prestigieuze merk Pikeur, combineert deze broek stijl, comfort en functionaliteit tot in de perfectie.

De Pikeur Xenia is speciaal ontworpen voor jonge ruiters en biedt een perfecte pasvorm en totale bewegingsvrijheid om hen te vergezellen op hun ruiteravonturen. De hoogwaardige stof is zowel ademend als slijtvast en garandeert optimaal comfort en duurzaamheid op de lange termijn.

Met volledige grip biedt deze broek meer stabiliteit in het zadel, waardoor het een ideale keuze is voor trainingen en wedstrijden. Dankzij het innovatieve gripsysteem kunnen jonge ruiters zich volledig concentreren op het rijden zonder dat ze bang hoeven te zijn dat ze uitglijden of hun evenwicht verliezen.

Het elegante ontwerp van Pikeur Xenia zal jonge ruiters zeker bevallen, met het Pikeur logo geborduurd op de dij en contrasterende details. De broek heeft ook praktische zakken voor het opbergen van kleine benodigdheden tijdens rijsessies.

Of het nu voor dressuur, springen of gewoon een ritje is, de Pikeur Xenia rijbroek is een must-have keuze voor gepassioneerde jonge ruiters. Met een perfecte balans tussen stijl en prestaties is deze broek een echte must-have voor alle beginnende ruiters.

De stijlvolle, comfortabele en functionele Pikeur Xenia rijbroek is de ideale keuze voor jonge ruiters die zich willen onderscheiden van de massa. Wacht dus niet langer en geef je dochter het beste in paardrijden met Pikeur Xenia. Bestel nu en laat haar genieten van een ongeëvenaarde ruiterervaring in deze broek van topkwaliteit.

Extra informatie

Merk Pikeur
Fabrikant SKU 249306-486-240
Kleur lichtgrijs
Kleur Grijs
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Junior
Karakteristiek Volledige grip