Recht paardenbit BR Equitation Equitation Combo Comfort

Recht paardenbit BR Equitation Equitation Combo Comfort
Beginnend op: € 25,16
Ontdek het ultieme comfort voor je paard met het rechte bit BR Equitation Equitation Combo Comfort van hoogwaardig roestvrij staal.
Standaard Franse maten
Beginnend op: € 25,16
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Recht paardenbit BR Equitation Equitation Combo Comfort

Dit rechte ringbit is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal in combinatie met flexibel kunststof. Dit maakt de bitten stabiel, maar toch bijzonder zacht en paardvriendelijk. De kunststof heeft een hardheid van 90A en is FDA goedgekeurd. Dit betekent dat het materiaal vrij is van oplosmiddelen, geen weekmakers bevat en niet giftig is. De bitten kunnen gebruikt worden voor alle paarden en zijn vooral geschikt voor jonge paarden, paarden met een gevoelige mond en paarden die moeite hebben met het accepteren vanautres materialen. Het bit heeft een zeer zachte actie in de mond, maar het rechte bit canon heeft een gevoeligere actie dan bitten met een enkele of dubbele ring. De dikte van de canon is 18 mm en de diameter van de bitringen is 70 mm.

Een ringbit is een bit met losse bitringen. Dit type bit wordt over het algemeen goed geaccepteerd, omdat de canon relatief los in de mond ligt.

Extra informatie

Merk BR Equitation
Fabrikant SKU 251093-M000
Kleur zilver/grijs
Kleur Zilver
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene